Σεμινάριο ηθοποιίας στα Τρίκαλα Reviewed by Momizat on . Ένα ιδιαίτερα σημαντικό σεμινάριο ηθοποιίας θα λάβει μέρος στα Τρίκαλα μέσα στις ερχόμενες μέρες, κατά τη διάρκεια του οποίου οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκ Ένα ιδιαίτερα σημαντικό σεμινάριο ηθοποιίας θα λάβει μέρος στα Τρίκαλα μέσα στις ερχόμενες μέρες, κατά τη διάρκεια του οποίου οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκ Rating: 0

Σεμινάριο ηθοποιίας στα Τρίκαλα

Σεμινάριο ηθοποιίας στα Τρίκαλα

Ένα ιδιαίτερα σημαντικό σεμινάριο ηθοποιίας θα λάβει μέρος στα Τρίκαλα μέσα στις ερχόμενες μέρες, κατά τη διάρκεια του οποίου οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με όλα τα διαφορετικά ρεύματα και τεχνικές της υποκριτικής τέχνης.
Το σεμινάριο απευθύνεται σε επαγγελματίες, ερασιτέχνες και… “αρχάριους” ηθοποιούς με ενδιαφέρον για την τέχνη του θεάτρου και ακολουθεί τη διαδρομή της τέχνης του ηθοποιού από την αρχαιότητα έως σήμερα. Το σεμινάριο εξοικειώνει το μαθητή με όλα τα ρεύματα και τις τεχνικές και αισθητικές κατευθύνσεις (από τον Στανισλάβσκι στον Μπρέχτ) που μπορεί να χρησιμοποιήσει ένας ηθοποιός κατά την προσέγγιση ενός ρόλου.
Η διάρκεια του σεμιναρίου είναι 30 ώρες και θα ολοκληρωθεί μέσα σε 5 Σαββατοκύριακα με πρωινές συναντήσεις. Εισηγητής είναι ο σκηνοθέτης του Μεταθεάτρου Πάνος Νακόπουλος.
Το κόστος της συμμετοχής στο σεμινάριο είναι συμβολικό, οι θέσεις περιορισμένες και για την δήλωση συμμετοχής θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.
Για περισσότερες πληροφορίες ή και την εξασφάλιση της συμμετοχής σας επικοινωνήστε στο metatheatro@gmail.com

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή