"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

23 C
Trikala

Σε δύσκολη και απολογητική θέση τα τοπικά στελέχη της ΝΔ

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ένδοξες στιγμές των Τρικαλινών δεξιών Μακεδονομάχων(και όχι μόνο)ενάντια στη συμφωνία των Πρεσπών,  ενθυμείται κάποιος διασχίζοντας τη κεντρική πλατεία της πόλης.

Βέβαια σήμερα το μόνο που απέμεινε ως ανάμνηση, είναι οι πύρινοι λόγοι και οι ύβρεις εναντίων των Τσιπροσυριζαίων από τα στελέχη και τα μέλη της πάλαι ποτέ πατριωτικής παράταξης, που κάποτε όρθωνε το ανάστημα και έβαζε βέτο στο Βουκουρέστι για το συγκεκριμένο εθνικό ζήτημα.

Το κωμικό είναι ότι πια η νέα ηγεσία της χώρας, ικετεύει τους βόρειους γείτονες για την πιστή εφαρμογή της συμφωνίας, ενώ ταυτόχρονα στο άλλο μεγάλο θέμα, το μεταναστευτικό, δηλώνει ευθαρσώς (ομιλία υπουργού κ Χρυσοχοίδη στο ευρωκοινοβούλιο)ότι αδυνατεί να διαχειριστεί το πρόβλημα, επιλέγοντας την εύκολη λύση της μεταφοράς χιλιάδων μεταναστών στην ενδοχώρα, με ότι αυτό συνεπάγεται.

 Στο κρίσιμο για το νομό έργο της ολοκλήρωσης του Ε-65, άκουσαν άναυδοι οι Τρικαλινοί πριν ένα μήνα, τον υπουργό υποδομών της κυβέρνησης Μητσοτάκη να δηλώνει εμμέσως πλην σαφώς από τη πόλη των Ιωαννίνων, ότι πρέπει να  ξεχάσουμε στο προσεχές μέλλον τη κατασκευή του βόρειου τμήματος, γιατί απλά δεν υπάρχουν χρήματα(η ομερτά των τοπικών πολιτικών και των ΜΜΕ για το θέμα αυτό, θα μείνει μνημειώδης).

Κονδύλια όμως υπάρχουν για φιέστες το 2021(επέτειος των 200 χρόνων από την επανάσταση του δύσμοιρου έθνους), που όλως τυχαίως και πάλι τελετάρχης θα είναι η κα Γιάννα Αγγελοπούλου(παρά την κριτική για το πρόσωπό της που είχε δεχτεί η κυβέρνηση Καραμανλή, που όμως την είχε κληρονομήσει από το κ Σημίτη) . 

Έντεκα χρόνια μετά τη χρεοκοπία της χώρας και την κατάρρευση για πολλοστή φορά του κατασκευαστικού κλάδου, οι ελπίδες για την αναγέννηση της εθνικής οικονομίας εναποθέτονται πάλι με τη κατάθεση του νέου αναπτυξιακού νομοσχεδίου στην οικοδομή και στο μεταπολεμικό δείκτη του κυβικού τσιμέντου, την ίδια στιγμή που γειτονικές χώρες κάνουν άλματα επενδύοντας στη βιομηχανία και τις νέες τεχνολογίες.

Οι άνωθεν παλινωδίες και πολλές ακόμη αστοχίες της κυβέρνησης(ιδίως στα υπουργεία παιδείας και υγείας) παρ`ότι μετρά μόλις τέσσερις μήνες στην εξουσία, φέρνουν σε θέση άμυνας πολύ νωρίς τα τοπικά στελέχη του κόμματος, όσα τουλάχιστον δεν συνωστίζονται για μια έμμισθη θέση στο κρατικό μηχανισμό, αφού οι κυβερνητικές πρακτικές και σ`αυτό το τομέα αναβιώνουν τις χειρότερες στιγμές του κομματισμού.

Κωνσταντίνος Κουτσονάσιος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης