Σε ισχύ από τα ξημερώματα ειδικά περιοριστικά μέτρα στα Τρίκαλα Reviewed by Momizat on . Σε ισχύ τίθενται από σήμερα το πρωί 16 Σεπτεμβρίου και για 14 ημέρες τα νέα περιοριστικά μέτρα που αποφάσισε η κυβέρνηση, στη Π.Ε. Τρικάλων σε προσπάθεια περιορ Σε ισχύ τίθενται από σήμερα το πρωί 16 Σεπτεμβρίου και για 14 ημέρες τα νέα περιοριστικά μέτρα που αποφάσισε η κυβέρνηση, στη Π.Ε. Τρικάλων σε προσπάθεια περιορ Rating: 0

Σε ισχύ από τα ξημερώματα ειδικά περιοριστικά μέτρα στα Τρίκαλα

Σε ισχύ από τα ξημερώματα ειδικά περιοριστικά μέτρα στα Τρίκαλα

Σε ισχύ τίθενται από σήμερα το πρωί 16 Σεπτεμβρίου και για 14 ημέρες τα νέα περιοριστικά μέτρα που αποφάσισε η κυβέρνηση, στη Π.Ε. Τρικάλων σε προσπάθεια περιορισμού της διασποράς του νέου κορωνοϊού στη χώρα.

Tα νέα περιοριστικά μέτρα ισχύουν για 14 ημέρες από τη Τετάρτη 16-09-2020 και ώρα 06.00 έως και την Τρίτη 29-09-2020 και ώρα 06.00.

Πιο συγκεκριμένα, τα μέτρα που αποφασίστηκαν και ανακοινώθηκαν είναι τα εξής:

Απαγόρευση λειτουργίας χώρων εστίασης και διασκέδασης από τα μεσάνυχτα έως τις 7 το πρωί.

Ανώτατο όριο 50 ατόμων για όλες τις δημόσιες και κοινωνικές εκδηλώσεις και συναθροίσεις, εκτός από αυτές στις οποίες εφαρμόζονται ειδικοί κανόνες, όπως για παράδειγμα στα εστιατόρια, τα θέατρα, τα σινεμά.

Σημειώνεται ότι σε συνεννόηση με το Υπουργείο Οικονομικών για τις επιχειρήσεις που επηρεάζονται, δύναται σε αναστολή σύμβασης εργασίας των εργαζομένων.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή