"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

13.2 C
Trikala

Σε πανικό ο Σαμαράς: Στα 40χρονα μίλησε κυρίως για τον… ΣΥΡΙΖΑ

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ως υπερασπιστής της Ελλάδας και της Δημοκρατίας εμφανίστηκε ο Αντώνης Σαμαράς στην ομιλία του κατά την εκδήλωση για τα 40 χρόνια της ΝΔ, στην Καλλιθέα Χαλκιδικής, με τον ΣΥΡΙΖΑ να μονοπωλεί το ενδιαφέρον του.

«Καταδημαγώγησαν τους πάντες και παρόλα αυτά χάνουν ψηφοφόρους σε σχέση με το 2012», ανέφερε ο πρωθυπουργός και τόνισε πως τώρα που φτιάχνουν τα πράγματα ο ΣΥΡΙΖΑ θα χάσει περισσότερους ψηφοφόρους, καθώς «η επιστροφή στο “λεφτά υπάρχουν” τρομάζει περισσότερο».

Παράλληλα σημείωσε ότι «είναι ολέθριο κάποιοι να υπονομεύουν τη θέση της χώρας στην ΕΕ και το ΝΑΤΟ». «Για αυτό δεν θα γίνει ποτέ κυβέρνηση, γιατί ούτε αντιπολίτευση μπόρεσε να γίνει. Γιατί το τζάμπα όλα και οι επικίνδυνες υποσχέσεις τρομάζουν, πώς να το κάνουμε; Τον κόσμο θέλουν να αλλάξουν, την Ελλάδα θέλουν να κρατήσουν στο χθες». «Έκαναν καμπάνια για μια Ευρώπη χωρίς σύνορα. Κοιτάξτε γύρω σας τι γίνεται στον κόσμο και θα καταλάβετε ποιοι διαψεύστηκαν ξανά και ξανά και ποιοι δικαιώθηκαν ξανά και ξανά», είπε ο πρωθυπουργός.

Για τη Ν.Δ. ο Α. Σαμαράς είπε ότι «παρά τις δοκιμασίες που περνάει μένει όρθια και είναι ο κύριος πυλώνας σταθερότητας για τη χώρα», η κύρια δύναμη που «φέρνει το αύριο της ανάπτυξης» και «η παράταξη που σταμάτησε την κατρακύλα».

«Είμαστε υπερήφανοι για τη Νέα Δημοκρατία. Έχουμε γερές ρίζες, πατάμε γερά στο παρόν και είμαστε έτοιμοι να κάνουμε το άλμα προς το μέλλον», σημείωσε και συμπλήρωσε: «Εμείς οι Νεοδημοκράτες είμαστε υπερήφανοι για αυτό που κάναμε πριν 40 χρόνια και εξακολουθούμε να είμαστε περήφανοι».

Ο πρωθυπουργός επανέλαβε τα ευχολόγια περί τέλους του μνημονίου ενώ επεσήμανε ότι η χώρα εξέρχεται της ύφεσης στο τρίτο τρίμηνο του έτους, τερματίζοντας μια πορεία έξι χρόνων ύφεσης και γίνεται πραγματικότητα η υπόσχεση της κυβέρνησης για τερματισμό της οικονομικής κρίσης.

ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Σαμαράς μετέτρεψε την εκδήλωση για τα 40 χρόνια σε μνημόσυνο

Σε ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την ομιλία του κ. Σαμαρά στην εκδήλωση για τα 40 χρόνια από την ίδρυση της ΝΔ  τονίζονται τα εξής:

«Ο κ. Σαμαράς μετέτρεψε την εκδήλωση για τα 40 χρόνια από την ίδρυση της ΝΔ σε μνημόσυνο. Αντί να αναλύσει τους άξονες της στρατηγικής του κόμματός του, κατέφυγε σε ένα ντελίριο ακροδεξιάς μισαλλοδοξίας και κενολογίας ενάντια στον ΣΥΡΙΖΑ.

Απολύτως λογικό, για έναν πρωθυπουργό που έχει συνδέσει την παράταξή του με την πιο παράλογη και αντικοινωνική πολιτική που έχει βιώσει ο τόπος στη μεταπολίτευση και τώρα προσπαθεί με καινούρια ψέματα να μείνει στην εξουσία.

Για αυτό το λόγο, για ακόμα μια φορά, δεν μας διαφώτισε για τον περίφημο “οδικό άξονα” απεμπλοκής από το μνημόνιο. Θα καταργήσει τους 462 εφαρμοστικούς μνημονιακούς νόμους, τις 25 Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου και τα εκατοντάδες ΠΔ και υπουργικές αποφάσεις που υλοποιούν το μνημόνιο; Για ποιά έξοδο από την κρίση και για ποιά ανάκαμψη έχει το θράσος να μιλά ο κ. Σαμαράς προσπαθώντας να εξαπατήσει τον ελληνικό λαό;».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης