Σε τεντωμένο σχοινί οι κρίσεις και οι πολιτικοί ακροβατισμοί για την επιλογή του νέου διοικητή του νοσοκομείου Τρικάλων Reviewed by Momizat on . Μεγάλος σάλος επικρατεί για τη πλήρωση της θέσης του Διοικητή του νοσηλευτικού ιδρύματος του νομού ενώ πληθαίνουν καθημερινά τα σενάρια και παραμένει "ανησυχητι Μεγάλος σάλος επικρατεί για τη πλήρωση της θέσης του Διοικητή του νοσηλευτικού ιδρύματος του νομού ενώ πληθαίνουν καθημερινά τα σενάρια και παραμένει "ανησυχητι Rating: 0

Σε τεντωμένο σχοινί οι κρίσεις και οι πολιτικοί ακροβατισμοί για την επιλογή του νέου διοικητή του νοσοκομείου Τρικάλων

Σε τεντωμένο σχοινί οι κρίσεις και οι πολιτικοί ακροβατισμοί για την επιλογή του νέου διοικητή του νοσοκομείου Τρικάλων

Μεγάλος σάλος επικρατεί για τη πλήρωση της θέσης του Διοικητή του νοσηλευτικού ιδρύματος του νομού ενώ πληθαίνουν καθημερινά τα σενάρια και παραμένει «ανησυχητική» η λίστα των ενδιαφερομένων.

Όλα δείχνουν – αυτό προέκυψε στις τελευταίες συσκέψεις – ότι τα γνωστά προβλήματα και η έκρυθμη κατάσταση του ευαγούς ιδρύματος θα αναγκάσουν τους κυβερνητικούς να αλλάξουν τα σχέδια και τις υποσχέσεις τους και να πάρουν γενναίες αποφάσεις.

Η λογική , όπως ανέφερε στην TrikkiPress κορυφαίο στέλεχος της Ν.Δ. , απαιτεί την αυστηρά επιλογή υπηρεσιακού στελέχους , με εμπειρία διοίκησης σε ανάλογη θέση και με ανεξάρτητη κομματική ταυτότητα.

Έξυπνη λύση και μια καλή δικαιολογία θα ήταν ακόμη για να σταματήσουν και τα αλληλοφαγώματα στους κόλπους του κόμματος .

Σχόλια (4)

 • Ανήσυχος Πολίτης

  Ανήσυχοι είναι οι πολίτες για τον επόμενο που θα μπεί για να συνεργαστεί με κάθε είδος διαπλοκής και διαφθοράς, ως είθισται και όχι η λίστα των ενδιαφερομένων που προσπαθούν να μας πείσουν ότι ο ένας είναι καλύτερος από τον άλλον σωτήρα. Αναμενόμενο το αποτέλεσμα και προδιαγεγραμμένο.
  Τους ανήσυχους πολίτες τίποτα δε τους σώνει. Στη λίστα των ενδιαφερομένων σκοτώνονται για να σώσουν τους εαυτούς τους. Αν πάλι, δεν ισχύει αυτό, «Ιδού η ρόδος, τδού και το πήδημα» ΑΣ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ! !!

  Απάντηση
 • Στα κάρβουνα

  Βάλτε τον Κουτσονάσιο για διοικητή , αναμόρφωσε το Κέντρο Υγείας στην Πύλη.

  Απάντηση
 • Ωραίος

  Βρε Παρθένη θα λέτε και θα παρακαλάτε να γυρίσει πίσω. Ο μόνος που συγκρούστηκε με τα συμφέροντα. Λυσάξατε γιατί χάσατε την κουτάλα. Ήταν καλή η κουτάλα ;

  Απάντηση
 • Φονιάς

  Μόνο ο Μπάρδας μπορεί να ξελασπώσει το νοσοκομείο

  Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή