"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14.1 C
Trikala

Σε τεντωμένο σχοινί οι κρίσεις και οι πολιτικοί ακροβατισμοί για την επιλογή του νέου διοικητή του νοσοκομείου Τρικάλων

lafarm

Σχετικά άρθρα

Μεγάλος σάλος επικρατεί για τη πλήρωση της θέσης του Διοικητή του νοσηλευτικού ιδρύματος του νομού ενώ πληθαίνουν καθημερινά τα σενάρια και παραμένει “ανησυχητική” η λίστα των ενδιαφερομένων.

Όλα δείχνουν – αυτό προέκυψε στις τελευταίες συσκέψεις – ότι τα γνωστά προβλήματα και η έκρυθμη κατάσταση του ευαγούς ιδρύματος θα αναγκάσουν τους κυβερνητικούς να αλλάξουν τα σχέδια και τις υποσχέσεις τους και να πάρουν γενναίες αποφάσεις.

Η λογική , όπως ανέφερε στην TrikkiPress κορυφαίο στέλεχος της Ν.Δ. , απαιτεί την αυστηρά επιλογή υπηρεσιακού στελέχους , με εμπειρία διοίκησης σε ανάλογη θέση και με ανεξάρτητη κομματική ταυτότητα.

Έξυπνη λύση και μια καλή δικαιολογία θα ήταν ακόμη για να σταματήσουν και τα αλληλοφαγώματα στους κόλπους του κόμματος .

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ανήσυχοι είναι οι πολίτες για τον επόμενο που θα μπεί για να συνεργαστεί με κάθε είδος διαπλοκής και διαφθοράς, ως είθισται και όχι η λίστα των ενδιαφερομένων που προσπαθούν να μας πείσουν ότι ο ένας είναι καλύτερος από τον άλλον σωτήρα. Αναμενόμενο το αποτέλεσμα και προδιαγεγραμμένο.
    Τους ανήσυχους πολίτες τίποτα δε τους σώνει. Στη λίστα των ενδιαφερομένων σκοτώνονται για να σώσουν τους εαυτούς τους. Αν πάλι, δεν ισχύει αυτό, “Ιδού η ρόδος, τδού και το πήδημα” ΑΣ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ! !!

  2. Βρε Παρθένη θα λέτε και θα παρακαλάτε να γυρίσει πίσω. Ο μόνος που συγκρούστηκε με τα συμφέροντα. Λυσάξατε γιατί χάσατε την κουτάλα. Ήταν καλή η κουτάλα ;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης