Σιμορέλης (ΣΥΡΙΖΑ) για φωτιά στο Μάτι: Αυτά τα 3 χρόνια τι να πρωτοκάνουμε; Reviewed by Momizat on . «Αυτά τα 3 χρόνια τι να πρωτοκάνουμε;». Με αυτό το ερώτημα επιχείρησε να απαντήσει στο ΘΕΜΑ 104,6 ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Σιμορέλης στην απάντηση για τα «Αυτά τα 3 χρόνια τι να πρωτοκάνουμε;». Με αυτό το ερώτημα επιχείρησε να απαντήσει στο ΘΕΜΑ 104,6 ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Σιμορέλης στην απάντηση για τα Rating: 0

Σιμορέλης (ΣΥΡΙΖΑ) για φωτιά στο Μάτι: Αυτά τα 3 χρόνια τι να πρωτοκάνουμε;

Σιμορέλης (ΣΥΡΙΖΑ) για φωτιά στο Μάτι: Αυτά τα 3 χρόνια τι να πρωτοκάνουμε;

«Αυτά τα 3 χρόνια τι να πρωτοκάνουμε;». Με αυτό το ερώτημα επιχείρησε να απαντήσει στο ΘΕΜΑ 104,6 ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Σιμορέλης στην απάντηση για τα αίτια της τραγωδίας με τη φωτιά στο Μάτι .
«Θα τα αλλάξουμε, τι να πρωτοκάνουμε σε 3-3,5 χρόνια όταν βρήκαμε μια χώρα χρεοκοπημένη σε όλα τα επιπεδα» συνέχισε ο κ. Σιμορέλης ο οποίος στις επίμονες ερωτήσεις για τα αίτια της τραγωδίας χρησιμοποίησε και το επιχείρημα «εσείς θα ρωτάτε ό,τι θέλετε κι εγώ θα απαντώ ό,τι θέλω».

Ο ίδιος αισθάνθηκε δικαιωμένος από την απόφαση να μην βγαίνουν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στα μέσα ενημέρωσης. «Αισθάνθηκα πάρα πολύ καλά μετά από καιρό γιατί δεν θέλαμε σε τέτοιες ημέρες που ψάχναμε τους νεκρούς εμείς να βγαίνουμε και να κάνουμε ο ένας τον άλλο να κάνουμε αντιπολίτευση» είπε ο κ. Σιμορέλης.

«Με ρωτάτε αν έγιναν όλα σωστά. Με 90 νεκρούς δεν μπορείς να πει ότι τα έκανες όλα σωστά. Γι’ αυτή την τραγωδία είναι πολλοί παράγοντες που έφταιξαν. Δεν βάζετε καθόλου τα ακραία καιρικά φαινόμενα, ότι όλη η χώρα είναι γεμάτη αυθαιρεσία» πρόσθεσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Η τραγωδία είναι ένα ζήτημα που εφταιξαν πολλά πράγματα. Αναλαμβάνουμε την πολιτική ευθύνη και τη συγγνώμη. Κάποιοι θέλουν να μείνουμε μόνο στους νεκρούς και να μη συζητήσουμε την επόμενη ημέρα. Αυτό είναι το βασικό» είπε σε άλλο σημείο της συνέντευξής του.

Επιμένοντας στη ρητορική της επόμενης ημέρας ο Χρήστος Σιμορέλης συνέχισε: «εσείς παίρνετε μόνο το μέρος αν υπήρχε καλός συντονισμός. Μια τέτοια συζήτηση έχει αρχίσει και νομίζω ότι στο τέλος θα βγει ένα συμπέρασμα και για τις ευθύνες τις δικές μας. Δεν μπορεί να μην συζητήσουμε για την επόμενη ημέρα, τα ακραία φαινόμενα που μας λένε οι επιστήμονες».

Κλείνοντας τη συνέντευξή του ο κυβερνητικός βουλευτής είπε τελικά ότι για τον ίδιο τα αίτια της τραγωδίας στο Μάτι ήταν «τα ακραία καιρικά φαινόμενα, τα ελλιπή μέσα, ο κακός συντονισμός».

Σχόλια (2)

 • Jerry

  Έχει δίκιο το ‘άτομο’..πόσα μνημόνια να σκίσει, πόσες τράπεζες να κλείσει,πόσα μέτρα φορολογίκά να πάρει,πόσος κόσμος να αυτοκτονήσει,πόσους Καρανίκες να διορίσει, πότε να αποφυλακίσει ολη τη 17Ν,πότε να πάρει η περιστέρα PhD,πότε και πόσους να κάψει ζωντανούς, πότε να μοιράσει και γενικότερα πότε να διαλύσει οριστικά και αμετάκλητα την Ελλάδα ??πότε..??
  πότε να γίνουν όλα αυτά μαζί ??
  όλα απαιτούν τον χρόνο τους..

  Υγ.Μ’αυτούς τους τύπους έχεις 4 επιλογές
  a)να τους αγνοήσεις – λυπηθείς
  b)να τους μισήσεις
  c)να σιχαθείς ακόμα και να τους φτύσεις
  d)αυτή θα μου την πνίξει ο διαχ/στής (φανταστείτε την)

  Απάντηση
 • Δημήτρης Παπαθανασίου

  Ο Χρήστος Σιμορέλης.δεν έπαψε ποτέ ως βουλευτής να αποτελεί τη «χαρά του κάθε πικραμένου». Σε λίγους μήνες που θα ολοκληρώσει τη θητεία του, θα λείψει από όλους μας η τεράστια συμβολή του στην επίλυση των προβλημάτων του κόσμου της εργασίας, αλλα και η θετιή του ψήφος στα μνημονιακά νομοθετήματα.

  Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή