Σκιάθος: Ξενοδόχος ξεκινάει απεργία πείνας- Χάνει το σπίτι και το ξενοδοχείο του! Reviewed by Momizat on . Απεργία πείνας ξεκινά ένας 70χρονος ιδιοκτήτης ξενοδοχείου στη Σκιάθο αύριο Κυριακή. Ο κ. Βασίλης Πίτσας δήλωσε πως δεν αντέχει άλλο την αδικία...τον εμπαιγμό κ Απεργία πείνας ξεκινά ένας 70χρονος ιδιοκτήτης ξενοδοχείου στη Σκιάθο αύριο Κυριακή. Ο κ. Βασίλης Πίτσας δήλωσε πως δεν αντέχει άλλο την αδικία...τον εμπαιγμό κ Rating: 0

Σκιάθος: Ξενοδόχος ξεκινάει απεργία πείνας- Χάνει το σπίτι και το ξενοδοχείο του!

Σκιάθος: Ξενοδόχος ξεκινάει απεργία πείνας-  Χάνει το σπίτι και το ξενοδοχείο του!

Απεργία πείνας ξεκινά ένας 70χρονος ιδιοκτήτης ξενοδοχείου στη Σκιάθο αύριο Κυριακή. Ο κ. Βασίλης Πίτσας δήλωσε πως δεν αντέχει άλλο την αδικία…τον εμπαιγμό και την γραφειοκρατία που τον οδήγησαν στην οικονομική καταστροφή, ενώ κατονόμασε συγκεκριμένο εργολάβο, ως υπαίτιο για την καταστροφή του, καθώς εκτός από το ξενοδοχείο του χάνει και το σπίτι του.
Ο ίδιος φέρεται να έχει χάσει το μισό ξενοδοχείο που του ανήκε, σε δικαστική διαμάχη με το Λαρισαίο εργολάβο στον οποίο πουλήθηκε από συγγενικό του πρόσωπο το άλλο μισό ποσοστό.

Όπως είπε είναι αδύνατον να βρει το δίκιο του στα δικαστήρια και στις κρατικές υπηρεσίες. «Η γυναίκα μου κοντεύει να πεθάνει και κανείς δεν μπορεί να με ακούσει και να με δικαιώσει. Θα κάνω απεργία πείνας. Έχω φάκελο με στοιχεία που εμπλέκονται υπάλληλοι υπηρεσιών που είναι επίορκοι και με έφτασαν σε αυτό το σημείο είπε και συνέχισε…

Ανεβαίνω ένα Γολγοθά. Με έχουν καταστρέψει, αλλά δεν θα μείνω με σταυρωμένα τα χέρια. Θα πάω το φάκελο και στο υπουργείο Διαφθοράς» τόνισε, ενώ συμπολίτες του επισημαίνουν πως είναι ένας σοβαρός άνθρωπος που οδηγήθηκε στην καταστροφή και μοιραία οδηγείται και σε ακραίες αποφάσεις.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή