Σκοντάφτουν στον “Ίσκιο τους” !!! Κρίμα Reviewed by Momizat on . Στην αυγή του 1945 το ΚΚΕ έχαιρε της υποστήριξης του Ελληνικού λαού και ήταν έτοιμο να ηγηθεί των πολιτικών εξελίξεων με προορισμό τη λαϊκή δημοκρατία. Ήρθε η σ Στην αυγή του 1945 το ΚΚΕ έχαιρε της υποστήριξης του Ελληνικού λαού και ήταν έτοιμο να ηγηθεί των πολιτικών εξελίξεων με προορισμό τη λαϊκή δημοκρατία. Ήρθε η σ Rating: 0

Σκοντάφτουν στον “Ίσκιο τους” !!! Κρίμα

Σκοντάφτουν στον “Ίσκιο τους” !!! Κρίμα

Στην αυγή του 1945 το ΚΚΕ έχαιρε της υποστήριξης του Ελληνικού λαού και ήταν έτοιμο να ηγηθεί των πολιτικών εξελίξεων με προορισμό τη λαϊκή δημοκρατία.

Ήρθε η συμφωνία της Βάρκιζας και στη συνέχεια με θλιβερό πρωταγωνιστή τον Ν. Ζαχαριάδη το ΚΚΕ “αυτοκτόνησε” αφήνοντας το κόμμα και τον Ελληνικό λαό βορά στον ξένο παράγοντα με τις γνωστές συνέπειες.

Το 1981 το Πασόκ του Ανδρέα Παπανδρέου έχαιρε της υποστήριξης του Ελληνικού λαού σε ποσοστό πάνω από το 45%, πήρε την εξουσία και τη ρεβάνς για λογαριασμό της πολύπαθης αριστεράς. Θυμηθείτε πως το’ 81 το Πασόκ ήτο πιο αριστερό και από την επίσημη αριστερά, τρόπος του λέγειν.

Όμως, λίγο αργότερα η “Σοσιαλιστική προοπτική” ναυάγησε αύτανδρη ! Τον περασμένο Γενάρη ένα αμιγώς Αριστερό και Κομμουνιστογενές σχήμα αποσπάει την υποστήριξη του Ελληνικού λαού και παίρνει την εξουσία για να την παραδώσει λίγους μήνες αργότερα στο διευθυντήριο των Βρυξελλών ! Μα τι σκατά συμβαίνει σε αυτόν τον τόπο ;

Κάθε που οι “Προοδευτικές δυνάμεις” πάνε να συγκροτήσουν μια προοπτική για το λαό, εκείνες σκοντάφτουν στον “Ίσκιο τους” !!! Κρίμα.

Kourso

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή