Σκότωσαν μάνα 4 παιδιών μέσα στο ΙΧ της Reviewed by Momizat on . KAΛAMATA Τις συνθήκες θανάτου μίας 35χρονης, μητέρας τεσσάρων παιδιών, στη Μεσσηνία διερευνά η Αστυνομία. Η γυναίκα, εν ζωή κάτοικος Γαργαλιάνων, βρέθηκε στις 0 KAΛAMATA Τις συνθήκες θανάτου μίας 35χρονης, μητέρας τεσσάρων παιδιών, στη Μεσσηνία διερευνά η Αστυνομία. Η γυναίκα, εν ζωή κάτοικος Γαργαλιάνων, βρέθηκε στις 0 Rating: 0

Σκότωσαν μάνα 4 παιδιών μέσα στο ΙΧ της

Σκότωσαν μάνα 4 παιδιών μέσα στο ΙΧ της

KAΛAMATA

Τις συνθήκες θανάτου μίας 35χρονης, μητέρας τεσσάρων παιδιών, στη Μεσσηνία διερευνά η Αστυνομία.

Η γυναίκα, εν ζωή κάτοικος Γαργαλιάνων, βρέθηκε στις 07.30 της Παρασκευής νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της, στη θέση του οδηγού, σε αγροτική περιοχή της Τοπικής Κοινότητας Λεύκης του δήμου Τριφυλίας.

Έφερε τραύμα στο κεφάλι από πυροβόλο όπλο, το οποίο ωστόσο δεν έχει βρεθεί ακόμα.

Το πτώμα της 35χρονης βρήκαν ο σύζυγός της και άλλοι διερχόμενοι από την περιοχή εργάτες, που ειδοποίησαν την Αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έπειτα από την πρώτη εξέταση που έκανε ο ιατροδικαστής, η 35χρονη φέρεται να έχει πυροβοληθεί με κυνηγετικό όπλο.

Επίσης, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, από τα στοιχεία που έχουν συλλέξει μέχρι τώρα οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Καλαμάτας, εξετάζεται και το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας.

Πάντως, στο πλαίσιο των ερευνών, εκτός από τα στοιχεία που έχουν συλλέξει οι αστυνομικοί από το σημείο που βρέθηκε νεκρή η 35χρονη, συνεχίζουν να λαμβάνουν καταθέσεις από άτομα που γνώριζαν την γυναίκα.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή