"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

18.2 C
Trikala

Σοκ και θρήνος από τον θάνατο του νεαρού πολίστα

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ανείπωτη θλίψη έχει προκαλέσει ο άδικος χαμός του 21 ετών πολίστα Αδαμάντιου Μαντή, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στη λεωφόρο Ποσειδώνος.

Ο ανερχόμενος πολίστας το βράδυ του Σαββάτου αποφάσισε να κάνει μία συνηθισμένη βόλτα με τους φίλους του στην περιοχή της Γλυφάδας. Ξαφνικά, λόγω ενός θορύβου στο αυτοκίνητο του φίλου του στο οποίο επέβαινε ο άτυχος νέος σταμάτησαν στην άκρη του δρόμου, στην αριστερή λωρίδα, για να δουν τι συμβαίνει. Ο Αδαμάντιος Μαντής ήταν εκείνος που αποφάσισε να δει αν τυχόν υπάρχει κάποια βλάβη στο όχημα.

Την ώρα που βγήκε από το Ι.Χ. ένα διερχόμενο smart έπεσε πάνω του, με αποτέλεσμα να τον παρασύρει και να τον σκοτώσει.

Ο Αδαμάντιος Μαντής διακομίστηκε στο Τζάνειο νοσοκομείο και, παρά τις προσπάθειες που κατέβαλαν οι γιατροί, δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή.

Ο τερματοφύλακας του ΝΟ Χίου ήταν διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες. Στην καριέρα του είχε υπηρετήσει τη Γλυφάδα, τον Πανιώνιο, το Παλαιό Φάληρο, τον Υδραϊκό, ενώ είχε αγωνιστεί σε όλα τα τμήματα υποδομών των εθνικών ομάδων.

Με την εθνική εφήβων, ο Αδαμάντιος Μαντής σε ηλικία 17 ετών είχε κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο τουρνουά που έγινε στο Μπακού. Εκείνη την εποχή ήταν πορτιέρο στη Γλυφάδα και θεωρούνταν ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στο πόλο παγκοσμίως.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης