"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

12.1 C
Trikala

Σπουδαία νίκη του ΑΟΤ στην Ρόδο!!!

lafarm

Σχετικά άρθρα

sportrikala : Με ισοπαλίες δεν παίρνονται πρωταθλήματα. Ούτε παίρνονται πρωταθλήματα όταν δεν μπορείς να αντιδράσεις όταν κάτι πάει στραβά. Ούτε με παίκτες που δεν διαθέτουν πάθος και ψυχή. Ούτε και με προπονητές που αναπαύονται στην αγκαλιά του Μορφέα την μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα.

Ο ΑΟΤ έχει την τύχη να έχει τα παραπάνω στοιχεία. Το έδειξε το κύπελλο, το έδειξε στην πρεμιέρα, το έδειξε και σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο του Διαγόρα καθώς με το τρίποντο που πήρε πλασάρεται από νωρίς στις πρώτες θέσεις και δικαιούται να αισιοδοξεί για το μέλλον μιας και είχε το πιο δύσκολο πρόγραμμα απ’ όλα τα φαβορί.

Νωθρό ξεκίνημα

Τα Τρίκαλα δεν ξεκίνησαν καλά. Μόλις στο 3’ ο Μπαρμπαρούσης των γηπεδούχων έστειλε την μπάλα με εντυπωσιακό ανάποδο σουτ στο οριζόντιο δοκάρι του Ζαρόπουλου, Οι «κυανέρυθροι» συνήλθαν άμεσα, επέβαλλαν τον ρυθμό τους και άρχισαν να παίρνουν τον αγώνα στα χέρια τους χάνοντας κάμποσες ευκαιρίες κυρίως με σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή.

Το 0-1

Το γκολ για τα Τρίκαλα ήρθε τελικά στο 38’ όταν ο Ριζογιάννης αξιοποίησε με τον καλύτερο τρόπο το πέναλτι που κέρδισε ο Πελάεθ από τον Μανωλάκη. Ο Ριζογιάννης «ψάρεψε» τον Τσέλιο ο οποίος έπεσε σε λάθος γωνία.

Το «όχι» του Ζαρόπουλου

Ο Μιχάλης Ζαρόπουλος σε ένα ακόμη παιχνίδι έκανε μία εντυπωσιακή επέμβαση όταν απέκρουσε τετ α τετ προβολή του Γεωργίου με εκπληκτικό τρόπο!!!

Η αντίδραση του Διαγόρα

Ήταν δεδομένο ότι οι Ροδίτες θα αντιδρούσαν. Μπήκαν πιο δυνατά στην επανάληψη και στο 57’ κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα με ένα πρώην παίκτη του ΑΟΤ, τον Κέρι. Εκτέλεσε φάαουλ, έσπασε το τείχος και έτσι έγινε το 1-1. Ο Διαγόρας προσπάθησε να εκμεταλλευτεί το μομέντουμ του αγώνα , πίεσε αλλά τα Τρίκαλα αντέδρασαν υποδειγματικά.

Η χρυσή αλλαγή του Λώττα

Ο Λώττας ήταν τελικά ο παίκτης που έδωσε την νίκη στους «κυανέρυθρους». Μπήκε αλλαγή στο 64’ και πήρε με την μία την ομάδα πάνω του. Μοίρασε μπάλες, έκανε ευκαιρίες και σημείωσε ένα θεσπέσιο γκολ στο 79’ δίνοντας την νίκη στον ΑΟΤ!!! Στην συνέχεια «πάγωσε» υποδειγματικά το παιχνίδι δίνοντας ανάσες σε όλους.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ.Γκάμαρης (Αττικής). Έδειξε κίτρινες κάρτες στους Ευαγγελιδάκη (50’), Γλυνό (67’),  Μπαρμπαρούση (74’) του Διαγόρα και Σταματή (53’), Σανδραβέλη (41’), Γιαννίτσης (74’)  του ΑΟΤ

Διαγόρας Ρόδου (Σούλης Παπαδόπουλος): Τσέλιος, Ευαγγελιδάκης, Ηλιάδης (82’ Πατσαρούχας), Γεωργίου (66’ Γλυνός), Καρπαθάκης, Κέρι, Αμπατανέο, Μπελέρης, Ναβαλόν (46’ , Μπαρμπαρούσης, Μανωλάκης

ΑΟ Τρίκαλα (Περικλής Αμανατίδης): Ζαρόπουλος, Σανδραβέλης, Ντόσης, Οικονομόπουλος, Γιαννίτσης, Ριζογιάννης, Τεγούσης, Τσίπρας, Πελάεθ (64΄ Λώττας), Γρηγορόπουλος (71’ Άλεξιτς), Σταματής (77’ Παπαγεωργίου)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης