Σσσς! Τα ΜΜΕ «κοιμούνται» Reviewed by Momizat on . Κανένα από τα καλοταϊσμένα ΜΜΕ αλλά και από τους καλοταϊσμένους διαφημιστικά -και όχι μόνο- δημοσιογράφους από το δημόσιο κορβανά της NOVARTIS δεν είδε, δε Κανένα από τα καλοταϊσμένα ΜΜΕ αλλά και από τους καλοταϊσμένους διαφημιστικά -και όχι μόνο- δημοσιογράφους από το δημόσιο κορβανά της NOVARTIS δεν είδε, δε Rating: 0

Σσσς! Τα ΜΜΕ «κοιμούνται»

Σσσς! Τα ΜΜΕ «κοιμούνται»

Κανένα από τα καλοταϊσμένα ΜΜΕ αλλά και από τους καλοταϊσμένους διαφημιστικά -και όχι μόνο- δημοσιογράφους από το δημόσιο κορβανά της NOVARTIS δεν είδε, δεν άκουσε και δεν έπεσε στην αντίληψη του το αποκαλυπτικό ντοκιμαντέρ της Ελβετικής τηλεόρασης που κυριολεκτικά απογυμνώνει τους οπαδούς της σκευωρίας.

Ένα ντοκουμέντο που για πολλοστή φορά αποδεικνύει το διαχρονικό ρόλο της Ελλάδας και των επικεφαλής όλων των επιτελικών κυβερνητικών και μη φορέων και οργανισμών στη γιγάντωση του σκανδάλου που στοίχισε τόσο ακριβά στην ελληνική οικονομία. 

Όλοι αυτοί που απέκρυψαν την είδηση για να μην καεί και η δικιά τους γούνα δεν σκέφτηκαν άραγε ότι πέρα από τα λίγα ΜΜΕ που έκαναν το δημοσιογραφικό τους καθήκον, υπάρχει και το διαδίκτυο, υπάρχει το youtube που μεταδίδουν τις ειδήσεις στους πολίτες της χώρας αλλά και στους… απόδημους; 

A.Ψ.

Σχόλια (1)

  • Anagnostis

    Το ίδιο συνέβει και με τα συστημικά μέσα της προηγούμενης διακυβέρνησης….αντί να εστιάσουν στο πραγματικό σκάνδαλο Novartis, που αφορά κατευθυνόμενη συνταγογράφη, υπηρετούσαν την λαϊκιστική (δεξιά και αριστερή) εργαλειοποίηση του σκανδάλου για πολιτικό όφελος δυσφήμισης των πολιτικών αντιπάλων.

    Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή