Στέφανος Βαβύλης : Πάμε “Μαζί για τα Τρίκαλα” για την αλλαγή Reviewed by Momizat on . Μπαίνοντας λοιπόν στη διαδικασία διεκδίκησης της ψήφου συνειδητοποίησα ότι οι εκλογές αυτές αποτελούν μεγάλο σχολείο. Πρώτο συμπέρασμα το πόσο ανάγκη έχει η κοι Μπαίνοντας λοιπόν στη διαδικασία διεκδίκησης της ψήφου συνειδητοποίησα ότι οι εκλογές αυτές αποτελούν μεγάλο σχολείο. Πρώτο συμπέρασμα το πόσο ανάγκη έχει η κοι Rating: 0

Στέφανος Βαβύλης : Πάμε “Μαζί για τα Τρίκαλα” για την αλλαγή

Στέφανος Βαβύλης : Πάμε “Μαζί για τα Τρίκαλα” για την αλλαγή

Μπαίνοντας λοιπόν στη διαδικασία διεκδίκησης της ψήφου συνειδητοποίησα ότι οι εκλογές αυτές αποτελούν μεγάλο σχολείο.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κείμενο και κοντινό πλάνο

Πρώτο συμπέρασμα το πόσο ανάγκη έχει η κοινωνία μας πολιτικές ουσίας και αλλαγής. Δεν έχω σταματήσει να ακούω το πόσο χρειαζόμαστε να βλέπουμε το Δήμο να είναι παρών και με καθημερινή παρέμβαση, να είναι δίπλα στους πολίτες – σε όλους τους πολίτες – και όχι απέναντι τους. Επίσης ακούω χαρακτηριστικά το πόσο χρειάζονται οι νέοι άνθρωποι στην πολιτική. Εδώ απλά θέλω να επισημάνω ότι το νέος ηλικιακά δεν σημαίνει ταυτόχρονα και νεανική σκέψη. Έχουμε δει πολλούς νέους, κάποιοι εκ των οποίων μπαίνουν και στην πολιτική, οι οποίοι διακατέχονται από έναν συντηρητικό, αναχρονιστικό τρόπο αντίληψης.

Δεύτερο συμπέρασμα το πόσο καχύποπτοι είμαστε απέναντι σε αυτούς που κατέρχονται στα κοινά (δικαιολογημένα ή όχι θα φανεί στο χειροκρότημα). Αυτό είναι το μεγάλο στοίχημα που πρέπει να κερδίσουμε και ο συνδυασμός μας αλλά και οι άλλοι συνδυασμοί. Πρέπει να φροντίσουμε να αποδείξουμε ότι η συμμετοχή μας δεν είναι για λόγους δημοσίων σχέσεων ή εξυπηρέτηση συμφερόντων, αλλά για ουσιώδη συνεισφορά.

Τρίτο – και πιο σημαντικό – συμπέρασμα ότι συναναστρέφομαι με ανθρώπους που αγαπάνε την πόλη τους και θέλουν να δουν αλλαγή και για αυτό παλεύουν και προσπαθούν. Μόνο και μόνο για αυτό η εμπλοκή μου μέχρι στιγμής στις εκλογές με έχει ωφελήσει. Θα συνεχίσω τις ενημερώσεις σχετικά με τα συμπεράσματα, τα οποία σίγουρα θα πληθαίνουν. Καλημέρα σε όλους και πάμε Μαζί για τα Τρίκαλα για την αλλαγή.

Ο Στέφανος Βαβύλης είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

με την παράταξη του Κώστα Κρεμμύδα

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή