"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

11.5 C
Trikala

Στέφανος Βαβύλης : o ντόρος για το αυτονόητο εξυπηρετεί μοναχά το θεαθήναι

lafarm

Σχετικά άρθρα

Για να λέμε κάποια πράγματα με το όνομά τους, είναι τρελό να μένουμε στη συγγνώμη του Δημάρχου προς τους καταστηματάρχες της οδού Απόλλωνος.

Και δεν θεωρώ τη συγγνώμη ούτε καν το ελάχιστο που θα έπρεπε να κάνει ο Δήμαρχος… τη θεωρώ το αυτονόητο.

Το συγκεκριμένο ζήτημα έχει ήδη θιχτεί δύο φορές στο Δημοτικό Συμβούλιο (μάλιστα ήταν και η πρώτη ερώτηση που έθεσα).

Το ότι γίνεται ντόρος σήμερα για το αυτονόητο θεωρώ ότι εξυπηρετεί μοναχά το θεαθήναι.

Αναφορικά με την απαλλαγή από τα τέλη της ΔΕΥΑΤ επίσης το θεωρώ αυτονόητο, αλλά σε καμία των περιπτώσεων δεν το θεωρώ ανάληψη ουσιαστικής ευθύνης και απόσβεσης των υποχρεώσεων του Δήμου.

Τα συγκεκριμένα έργα, τα οποία έχουν διαρκέσει ήδη πάνω από τέσσερις μήνες, έχουν προκαλέσει ζημία και προβλήματα στην καθημερινότητα των περίοικων και δεν δύναται να εξισωθούν με τους λογαριασμούς ΔΕΥΑΤ για τέσσερις μήνες.

Επίσης, δεν μου αρκεί να ακούσω μόνο τη συγγνώμη του Δημάρχου – ο οποίος καλώς έσπευσε να το κάνει- αλλά να αναλάβουν και την ευθύνη οι υπεύθυνοι, που εν προκειμένω είναι η τεχνική υπηρεσία του Δήμου και η ΔΕΥΑΤ.

Αλλά από ότι φαίνεται μια «έξυπνη» πόλη αρκείται μόνο στο ότι προβάλλεται η εν λόγω είδηση και το θεωρούν τόσο μεγάλη είδηση.

Λυπάμαι αλλά για μένα η έξυπνη πόλη είναι αυτή που θα είχε λύσει το εν λόγω ζήτημα πολύ πριν να φτάσει να γίνει είδηση. Και ας τα έχουμε αυτά υπ’ όψιν γιατί θα έχουν σειρά και άλλοι δρόμοι εκτός της Απόλλωνος

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης