Στήριξη του Συλλόγου ΑμΕΑ «Αρωγή» από τον Θεματικό Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλίας Γιώργο Τσίγκα Reviewed by Momizat on .     Στην σημαντική πρωτοβουλία που έχει ξεκινήσει εδώ και μερικούς μήνες ο Σύλλογος ΑμΕΑ «Αρωγή» Ν. Τρικάλων, προκειμένου να συγκεντρωθούν  όσο το δυν     Στην σημαντική πρωτοβουλία που έχει ξεκινήσει εδώ και μερικούς μήνες ο Σύλλογος ΑμΕΑ «Αρωγή» Ν. Τρικάλων, προκειμένου να συγκεντρωθούν  όσο το δυν Rating: 0

Στήριξη του Συλλόγου ΑμΕΑ «Αρωγή» από τον Θεματικό Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλίας Γιώργο Τσίγκα

TSIGAS

 

 

Στην σημαντική πρωτοβουλία που έχει ξεκινήσει εδώ και μερικούς μήνες ο Σύλλογος ΑμΕΑ «Αρωγή» Ν. Τρικάλων, προκειμένου να συγκεντρωθούν  όσο το δυνατόν περισσότερα πλαστικά καπάκια ώστε να βοηθηθούν τα άτομα που αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα συνεισφέρει ενεργά και η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων.

Στην σημερινή εκδήλωση του Τρικαλινού Συλλόγου Στήριξης Ατόμων με Αναπηρία «Αρωγή» που κατάφερε να μαζέψει χιλιάδες καπάκια παραβρέθηκε ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας Γιώργος Τσίγκας, ο οποίος αφού  συνεχάρη την Πρόεδρο του Συλλόγου Ελένη Καϊμά καθώς και τα Μέλη του Συλλόγου άλλα και τους εθελοντές Κωνσταντίνο Πλευρά και Παναγιώτα Τεκιστιφμά δήλωσε ότι «η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων στηρίζει την συλλογή πλαστικών καπακιών δείχνοντας εμπράκτως  την αλληλεγγύη μας στα άτομα με κινητικά προβλήματα».

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή