Στα Τρίκαλα καταρρέει ο τζίρος στην εστίαση – Για τεράστιες απώλειες μιλούν οι καταστηματάρχες Reviewed by Momizat on . Κατάρρευση του τζίρου καταγράφει ο κλάδος της εστίασης έναν μήνα μετά το άνοιγμά του στις 25 Μαϊου. “To οικονομικό αδιέξοδο δεν θα επιτρέψει σε πολλές επιχειρήσ Κατάρρευση του τζίρου καταγράφει ο κλάδος της εστίασης έναν μήνα μετά το άνοιγμά του στις 25 Μαϊου. “To οικονομικό αδιέξοδο δεν θα επιτρέψει σε πολλές επιχειρήσ Rating: 0

Στα Τρίκαλα καταρρέει ο τζίρος στην εστίαση – Για τεράστιες απώλειες μιλούν οι καταστηματάρχες

Στα Τρίκαλα καταρρέει ο τζίρος στην εστίαση – Για τεράστιες απώλειες  μιλούν οι καταστηματάρχες

Κατάρρευση του τζίρου καταγράφει ο κλάδος της εστίασης έναν μήνα μετά το άνοιγμά του στις 25 Μαϊου.

To οικονομικό αδιέξοδο δεν θα επιτρέψει σε πολλές επιχειρήσεις να συνεχίσουν” υποστηρίζει στην TrikkiPress ο Νίκος Παπαευθυμίου πρόεδρος του Σωματείου Καταστημάτων Εστίασης Τρικάλων .

Ο κ. Παπαευθυμίου εκτίμησε πως “ένα ποσοστό 30% των επιχειρηματιών του κλάδου, που αφορά κυρίως ταβέρνες και αίθουσες εκδηλώσεων, θα κλείσουν…” και η εκτίμηση του είναι ότι το επόμενο δίμηνο θα υπάρχει κύμα «αποχωρήσεων» υπαλλήλων από τον κλάδο.

Όπως αναφέρει η κατάσταση στον κλάδο είναι πολύ δύσκολη και προσθέτει ότι πρώτα θύματα θα είναι οι εργαζόμενοι, αφού το πρώτο πράγμα που κάνουν οι επιχειρηματίες είναι να μειώσουν τον αριθμό των υπαλλήλων τους, προκειμένου να αντεπεξέλθουν στις δαπάνες τους.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή