"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.2 C
Trikala

Στα Τρίκαλα με τη μορφή φωτιάς θα εμφανιστεί το Άγιο Πνεύμα στα κεφάλια των υποψηφίων βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας

lafarm

Σχετικά άρθρα

Πατέρας, Υιός και Άγιο Πνεύμα αποτελούν την Αγία Τριάδα στη Νέα Δημοκρατία , όπως λέμε Κυριάκος , Ντόρα , Αυγενάκης , η οποία είναι μια Τρόικα, οπότε η Τρόικα είναι καλή και τη λατρεύουν σαν Θεό οι εν δυνάμει υποψήφιοι Τρικαλινοί βουλευτές γι΄αυτό πηγαινοέρχονται καθημερινά στην Αθήνα.

Μεταξύ τους οι 15 περίπου εκολαπτόμενοι υποψήφιοι δεν έχουν διαφορές, έχουν κάτι που τους ενώνει πολύ βαθιά και για μερικούς από αυτούς , αυτό δεν είναι άλλο από τη χαζομάρα. Αυτό προκύπτει με αυτά που κάνουν καθημερινά.

Αν το Άγιο Πνεύμα εμφανιστεί με τη μορφή φωτιάς πάνω στα κεφάλια των εν δυνάμει υποψηφίων θα το μάθουμε τελικά την Τετάρτη .

Ίσως να εμφανιστεί και σαν περιστέρι , σύμβολο της ειρήνης , προκειμένου να ηρεμήσουν τα πολιτικά γραφεία γιατί αν συνεχίσουν έτσι στο τέλος θα μακελευτούν μεταξύ τους.

Αν κουτσουλίσει κάποιους , αυτοί θα είναι οι υποψήφιοι.

Στη διάρκεια του τριημέρου οι υποψήφιοι θα επισκεφτούν τα χωριά και θα ζητήσουν τη βοήθεια του Θεού , της Παναγίας και των ψηφοφόρων .





2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αφου εχουμε βγει απο τα μνημόνια και είμαστε ουσιαστικά εκτός οικονομικής κρίσης αφού η οικονομία προχωρά με τον αυτόματο πιλότο διερωτώμαι πως
    οι «αμόρφωτοι, μπαχαλάκηδες» του ΣΥΡΙΖΑ και ο «καταληψίας» Τσίπρας πως κατάφεραν να μας βγάλουν απ τα μνημόνια και τόσα χρόνια οι μορφωμένοι με περγαμηνές της ΝΔ αποτύγχαναν.
    Για ποιο να λογο να μας κυβερνήσουν ξανά οι γραβατωμένοι μόρφωμενοι παντογνώστες με τεράστια εμπειρία στην αποτυχία της διοίκησης του κράτους.
    Μην ξεχνάμε ότι από το Χαρβαρντ αποφοίτησαν οι Έλληνες αποτυχημένοι οικονομολόγοι πρωθυπουργοί όπως ο ΓΑΠ ο Σαμαράς και ο Μητσοτάκης.
    Καμία ευκαιρία λοιπόν στους χαρτογιακάδες του Χαρβάρντ καταστροφείς της οικονομίας που ενώ κατέστρεψαν την Ελλάδα θέλουν να τους μιμηθούν αναίτια φερελπεις νέοι πολιτικοί..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης