Στα Τρίκαλα σφίγγει ο «κλοιός» με τα κρούσματα στα σχολεία Reviewed by Momizat on . Η λίστα με τα σχολεία που μπαίνει «λουκέτο» λόγω κορονοϊού ολοένα και μεγαλώνει. Στα Τρίκαλα δεν θα λειτουργήσει το 4ο Λύκειο.Εντοπίστηκαν 3 επιβεβαιωμένα κρούσ Η λίστα με τα σχολεία που μπαίνει «λουκέτο» λόγω κορονοϊού ολοένα και μεγαλώνει. Στα Τρίκαλα δεν θα λειτουργήσει το 4ο Λύκειο.Εντοπίστηκαν 3 επιβεβαιωμένα κρούσ Rating: 0

Στα Τρίκαλα σφίγγει ο «κλοιός» με τα κρούσματα στα σχολεία

Στα Τρίκαλα σφίγγει ο  «κλοιός» με τα κρούσματα στα σχολεία

Η λίστα με τα σχολεία που μπαίνει «λουκέτο» λόγω κορονοϊού ολοένα και μεγαλώνει. Στα Τρίκαλα δεν θα λειτουργήσει το 4ο Λύκειο.Εντοπίστηκαν 3 επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού σε δύο μαθητές και ένα εκπαιδευτικό.

Από την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων ανακοινώνεται ότι μετά από την επιβεβαίωση κρούσματος κορωνοϊού στο 7ο Γυμνάσιο Τρικάλων, αναστέλλεται η λειτουργία του τμήματος Α3 από 19/10/2020 – 01/11/2020.

Μετά από την επιβεβαίωση κρούσματος κορωνοϊού στο 8ο ΓΕΛ Τρικάλων, αναστέλλεται η λειτουργία των τμημάτων Β1, Β2 και Β3 από 17/10/2020 – 27/10/2020.

Επίσης η Διευθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης αποφάσισε την αναστολή λειτουργίας της Δ1 τάξης του 27ου δημοτικού σχολείου για 14 ημέρες λόγω επιβεβαιωμένου κρούσματος.

Επίσης έκλεισαν δύο τμήματα της Β΄τάξης του 4ου Λυκείου λόγω επιβεβαιωμένου κρούσματος σε μαθήτρια.

Στο 18ο Δημοτικό Σχολείο , αναστολή λειτουργίας το τμήμα 1, της τάξης Ε , όπου βρέθηκε εκπαιδευτικός θετικός στον κορονοιό.

Στο 35ο δημοτικό Σχολείο, αναστολή για 14 μέρες, η ‘Γ τάξη της 3ης .Θετικό κρούσμα μαθητής της τάξης.

Στο 4ο Νηπιαγωγείο, θετική είναι Νηπιαγωγός , κρίθηκε απαραίτητη η αναστολή λειτουργίας ολόκληρου του Σχολείου.

Tην αναστολή λειτουργίας της Γ΄Τάξης του 17ου Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων και της Γ΄Τάξης του 25ου Δημοτικού Σχολείου αποφάσισε η α/θμια εκπαίδευση λόγω επιβεβαιωμένων κρουσμάτων κορονοϊού. Οι τάξεις δεν θα λειτουργήσουν μέχρι 26.10.2020

 Την ίδια ώρα δάσκαλοι και καθηγητές επιμένουν στην ανάγκη διαμόρφωσης ολιγάριθμων τάξεων με 15 μαθητές οι οποίοι οφείλουν να φορούν συνεχώς μάσκες και να κάθονται σε μονοθέσια θρανία, τα οποία πρέπει να είναι κατάλληλα κατανεμημένα στις σχολικές αίθουσες ώστε να τηρούνται οι ελάχιστες ασφαλείς αποστάσεις μεταξύ των μαθητών.

Ποια απ’ όλα αυτά τα μέτρα εφαρμόζεται ;

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή