Στεναχωρήθηκε ο Σκρέκας που δεν πουλήθηκε η ΔΕΗ Reviewed by Momizat on . Στεναχωρήθηκε και ο Κώστας Σκρέκας από το ναυάγιο της πώλησης των λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ αφού εξακολουθεί να παραμένει αμετανόητος στην εκποίηση του δημόσιο Στεναχωρήθηκε και ο Κώστας Σκρέκας από το ναυάγιο της πώλησης των λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ αφού εξακολουθεί να παραμένει αμετανόητος στην εκποίηση του δημόσιο Rating: 0

Στεναχωρήθηκε ο Σκρέκας που δεν πουλήθηκε η ΔΕΗ

Στεναχωρήθηκε ο Σκρέκας που δεν πουλήθηκε η ΔΕΗ

Στεναχωρήθηκε και ο Κώστας Σκρέκας από το ναυάγιο της πώλησης των λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ αφού εξακολουθεί να παραμένει αμετανόητος στην εκποίηση του δημόσιου εθνικού μας πλούτου (αεροδρόμια, λιμάνια, εκτάσεις κλπ.). Δυστυχώς με τη χώρα σε εποπτεία μέχρι το 2060 και τη δημόσια περιουσία υποθηκευμένη για 99 χρόνια, το παιχνίδι χάθηκε. ‘Οπως λέει  θυμόσοφος και κυνιστής συμπολίτης , «όλοι στη ζωή αγόρι μου κρινόμαστε εκ του αποτελέσματος».

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

O Τομεάρχης Ενέργειας και Περιβάλλοντος της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Τρικάλων κ. Κώστας Σκρέκας, σχετικά με την ανακοίνωση της ΔΕΗ για το αποτέλεσμα του διαγωνισμού της πώλησης των λιγνιτικών μονάδων, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η αποτυχία του διαγωνισμού πώλησης των λιγνιτικών μονάδων Μελίτης και Μεγαλόπολης της ΔΕΗ είναι η κορυφή στο παγόβουνο του αδιεξόδου στο οποίο οδήγησε με τους χειρισμούς της την τελευταία τετραετία η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ τη μεγαλύτερη βιομηχανική επιχείρηση ηλεκτρισμού της χώρας.

Με την εγκληματική τους ανευθυνότητα, ο κ. Τσίπρας και οι αρμόδιοι υπουργοί έφεραν τη ΔΕΗ στο χείλος της χρεωκοπίας, με ζημιές που ξεπερνούν το 1 εκατ. ευρώ την ημέρα.

Το ναυάγιο της λιγνιτικής αποεπένδυσης της ΔΕΗ ανοίγει το δρόμο σε επικίνδυνες εξελίξεις, τόσο για την ίδια την Επιχείρηση, όσο και γενικότερα για τον ενεργειακό τομέα της χώρας.

Η Νέα Δημοκρατία δεσμεύεται ότι δεν πρόκειται να αφήσει τη ΔΕΗ να καταρρεύσει. Θέλουμε και μπορούμε να εφαρμόσουμε άμεσα ένα ρεαλιστικό σχέδιο για την οικονομική εξυγίανση της Επιχείρησης, ώστε να διασφαλίσουμε τον πρωταγωνιστικό της ρόλο σε μια ελεύθερη ανταγωνιστική αγορά ηλεκτρισμού με προσιτές τιμές για την παραγωγή, το εμπόριο και τα νοικοκυριά».

Σχόλια (8)

 • Λαρκοφαγοι

  Δεν είναι εδώ Λαρκο να βολεψετε τους συγγενείς σας.

  Απάντηση
  • αει καλα

   Το βόλεμα των συγγενών και φίλων είναι γνώρισμα όλων που μάχονται για λιγότερο κράτος.Το έγκλημα του πατρός ήταν η προπώληση του νικελίου για μερικά χρόνια, όταν η τιμή του ήταν στα κατώτατα . Το αποτέλεσμα .Βάλαμε μερικά χρήματα στο ταμείο και,δώσαμε αυξήσεις σε όλους. Αμ το άλλο , έρευνα στον Κόζιακα για πιθανά κοιτάσματα .(οι Γερμανοί στην κατοχή έκαναν μια μικρή εξόρυξη )

   Απάντηση
 • Ταματολογος

  Ποσες στενοχωριες να περάσει ο εθνικός μας ταματολογος;
  Το ταμα του Έθνους για το Ναό του Σωτήρος κοντεψε να του στοιχισει την έδρα.

  Απάντηση
 • Αδεξιοι...δεξιοι

  Άλλη είναι η στενοχωρια του: Θα είναι πρώτος στις εκλογές;
  Για να πάρει κανένα Υπουργείο;
  Λέτε να τον περάσει ο φερελπις εμπειρογνωμονας Mικέλης;

  Απάντηση
 • Χωρις έλεος

  Το πρόγραμμα της ΝΔ για τις προσιτές τιμές ….τί εννοεί ; Μήπως θα δώσει προσφορές , έκπτωση … μήπως άραγε θα μειώσει την τιμή ο «σωτήρας» ιδιώτης ; Θα βάλω την γάτα μου να κλάψει τώρα που ο επενδυτής στράβωσε. Όταν το κόμμα βόλευε κόσμο ήταν καλά τώρα θα κάνει οικονομική εξυγίανση νεοφιλελεύθερη !! Ο κοσμάκης θα την πληρώσει με τα τιμολόγια την ανηφόρα. Ότι έπαθε ο ΟΤΕ με την δήθεν δεσπόζουσα θέση να μην μπορεί να μειώσει τις τιμές , οι ξένοι να βγάζουν κέρδη χωρίς καμία νέα υποδομή και τεχνογνωσία στην χώρα !!!

  Απάντηση
 • Τέσσερα χρόνια χωρίς κουτάλα

  Σε οποιαδήποτε άλλη Χώρα θα είχατε εξαφανιστεί,αλλά στην Χώρα της αρπαχτής,της ρεμούλας και του ρουσφετιού επιβιώνεται και θέλετε να μας ξανασώσετε..Όχι κε Σκρέκα αρκετά!

  Απάντηση
 • Δικαιόπολης

  Στενοχωρήθηκε ένας νεοφιλελεύθερος !!!
  Γεγονός η στενοχώρια είναι κακό μη μας πάθει και τίποτα.
  Αν αγαπητοί πολιτικοί, φιλελεύθεροι –νεοφιλελεύθεροι –και μη, δεν είστε ικανοί να κάνετε βιώσιμη μια επιχείρηση σαν τη ΔΕΗ καλύτερα να κάνετε κάποια άλλη δουλειά. Είστε πράγματι ανίκανοι.
  Έρχονται εκλογές και σας θέτει ο κυρίαρχος Λαός το ερώτημα «Τι θα κάνετε θα πουλήσετε τη ΔΕΗ ναι ή όχι» απαντήστε με καθαρά και σταράτα λόγια, και όχι με ορολογίες υπεκφυγής. Η μήπως η ΔΕΗ είναι περιουσία που κληρονομήσατε από τους πατεράδες σας.
  Αλήθεια, κάνετε ποτέ κάποια ανάλυση αν η οικονομία της χώρας μας έχει ωφεληθεί από τις πωλήσεις των άλλων δημόσιων επιχειρήσεων, αρχής γενομένης από την πώληση της ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ που έκανε ο μέντορας του νεοφιλελευθερισμού στη χώρας μας Κωνσταντίνος Μητσοτάκης με τον Στέφανο Μάνο ή αργότερα η πώληση του ΟΤΕ, μέχρι και του ΟΠΑΠ;
  Σκεφθήκατε ποτέ ότι σήμερα αν ένας πολίτης αγοράζει ένα τσουβάλι τσιμέντο ΗΡΑΚΛΗΣ ή πληρώνει το λογαριασμό του στην COSMOTE, ή παίζει προπό, που πάνε τα κέρδη;
  Σκεφθήκατε ότι ποτέ ότι τα καθαρά κέρδη των εταιριών αυτών, πριν από την πώληση των πήγαιναν στο Ελληνικό Δημόσιο ενώ σήμερα της ΑΓΕΤ στην LAFARG, του ΟΤΕ στη Γερμανία ενώ του ΟΠΑΠ στην Τσεχία;
  Σκεφθήκατε ποτέ ότι κάποιοι ζούνε με τη δικιά μας γη και το νερό; Και αυτό εξαιτίας σας.
  Τελικά ποιοι είστε και τι θέλετε να κάνετε στο Λαό και στη χώρα μας;
  Τελικά αγαπάτε αυτή τη χώρα και το Λαό της που με τους φόρους του σας παρέχει αυτά που σας έχουν πλουτίσει;
  Γνωρίζεται ότι στα μνημόνια αναγράφεται ειδική αναφορά για το ακαταδίωκτο από την Ελληνική δικαιοσύνη των στελεχών του ΤΑΥΠΕΔ και του Ανδρέα Γεωργίου προέδρου της ΕΛΣΤΑΤ και της παρέας του.
  Αναρωτηθήκατε ποτέ το γιατί;
  Τι θα κάνετε εσείς όταν έρθετε στην πολυπόθητη για την καρδιά σας εξουσία;
  Αλήθεια θα διερευνήσετε το ζήτημα της πλαστογράφηση των στοιχείων του ελλείμματος του 2009 με βάσει τα οποία μπήκαμε στα μνημόνια πράγμα που θίγει την τότε κυβέρνηση που προήλθε από το κόμμα σας;
  Τι θα κάνετε με τις πωλήσεις των άλλων περιουσιακών στοιχείων που ζητούν οι δανειστές , Τελικά θα πουλήσετε και την Ακρόπολη;
  Περιμένω καθαρές και σταράτες απαντήσεις, δεν λέω έντιμες, γιατί η ιδιότητα της εντιμότητας έχει λείψει προ πολλού. από τον πολιτικό βίο της χώρας μας.
  Δικαιόπολης

  Απάντηση
 • Δικαιόπολης

  Μα που είναι οι νεοφιλελεύθεροι, υπάρχουν;

  Μα που είναι οι νεοφιλελεύθεροι που λούφαξαν, πέρασαν τέσσερες μέρες και ούτε φωνή μα ούτε και ακρόαση. Θα απαντήσει κανείς;
  Μήπως δεν έχουν τι να πούνε;
  Μήπως σκαρφίζονται κανένα τέχνασμα να αποδείξουν πως όταν τα πουλήσουμε όλα και μάλιστα στους ξένους, οι δυνάμεις των αγορών θα φέρουν ευημερία στους Έλληνες πολίτες;
  Μήπως φοβούνται ή μήπως ντρέπονται;
  Απορώ και περιμένω την σαφή, την ξεκάθαρη και ως αστοί που είναι, την ευγενική τους απάντηση. .

  Δικαιόπολης

  Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή