Στερνό αντίο στη Χρύσα Αλεξίου Reviewed by Momizat on . Εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη για τον άδικο χαμό της συναδέλφου που βιάστηκε να μας αποχαιρετήσει. Η πολύχρονη προσφορά της και η έντονη παρουσία της στον εργασ Εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη για τον άδικο χαμό της συναδέλφου που βιάστηκε να μας αποχαιρετήσει. Η πολύχρονη προσφορά της και η έντονη παρουσία της στον εργασ Rating: 0

Στερνό αντίο στη Χρύσα Αλεξίου

Στερνό αντίο στη Χρύσα Αλεξίου

Εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη για τον άδικο χαμό της συναδέλφου που βιάστηκε να μας αποχαιρετήσει. Η πολύχρονη προσφορά της και η έντονη παρουσία της στον εργασιακό μας χώρο, ως νοσηλεύτρια, ως συνεργάτης και ως άνθρωπος αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό. Συγκλονισμένοι όλοι οι συνάδελφοι και συνεργάτες της εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά της.

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΧΡΥΣΑ ΘΑ ΣΕ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ !! – ΣΎΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

“Το Δ.Σ.και τα μέλη της ΕΙΝΚΥΝΤ, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους, της αξιαγάπητης, συναδέλφου Χρύσας Αλεξίου, για την πρόωρη απώλεια της. Η Χρύσα θα μας μείνει αξέχαστη για το χαμόγελο της και την ανεξάντλητη διάθεση της για προσφορά”αναφέρεται στην ανακοίνωση των γιατρών του τοπικού νοσηλευτηρίου και των Κέντρων Υγείας του ν. Τρικάλων.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή