Στην Καλαμπάκα η Υπουργός Πολιτισμού Reviewed by Momizat on . Την ερχόμενη Πέμπτη 10 Αυγούστου και ώρα 7.00 μ.μ. θα αρχίσει πιθανότατα η ανοιχτή διαβούλευση που διοργανώνει ο ΣΥΡΙΖΑ στην Καλαμπάκα για το σχέδιο Προεδρικού Την ερχόμενη Πέμπτη 10 Αυγούστου και ώρα 7.00 μ.μ. θα αρχίσει πιθανότατα η ανοιχτή διαβούλευση που διοργανώνει ο ΣΥΡΙΖΑ στην Καλαμπάκα για το σχέδιο Προεδρικού Rating: 0

Στην Καλαμπάκα η Υπουργός Πολιτισμού

Στην Καλαμπάκα η Υπουργός Πολιτισμού

Την ερχόμενη Πέμπτη 10 Αυγούστου και ώρα 7.00 μ.μ. θα αρχίσει πιθανότατα η ανοιχτή διαβούλευση που διοργανώνει ο ΣΥΡΙΖΑ στην Καλαμπάκα για το σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος για τη θέσπιση δραστηριοτήτων στον ιερό χώρο των Μετεώρων.

Η διαδικασία θα γίνει παρουσία της Υπουργού Πολιτισμού Λυδίας Κονιόρδου, και ο χώρος που θα γίνει η διαβούλευση είναι το Εργατικό Κέντρο Καλαμπάκας (αίθουσα συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου), ενώ η πρόσκληση αφορά σε φορείς και πολίτες.

Μένει η επίσημη ανακοίνωση και το συνολικό πρόγραμμα της Υπουργού, που όπως μας ενημέρωσαν από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων δεν είναι ακόμη έτοιμο, ωστόσο εικάζεται ότι ο χώρος θα αποδειχθεί πολύ μικρός, εφόσον η πρόσκληση απευθύνεται και σε πολίτες.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή