Στην Καλαμπάκα “κλείδωσε” η συνεργασία των παρατάξεων του νέου δημάρχου Θοδωρή Αλέκου και του Γιάννη Παπαμιχαήλ Reviewed by Momizat on . Η συνεργασία αυτή είναι «το αποτέλεσμα συγκλίσεων σε κρίσιμα ζητήματα που αφορούν τον Δήμο μας και ταυτόχρονα επιβεβαιώνει την εμπιστοσύνη μας  στους ανθρώ Η συνεργασία αυτή είναι «το αποτέλεσμα συγκλίσεων σε κρίσιμα ζητήματα που αφορούν τον Δήμο μας και ταυτόχρονα επιβεβαιώνει την εμπιστοσύνη μας  στους ανθρώ Rating: 0

Στην Καλαμπάκα “κλείδωσε” η συνεργασία των παρατάξεων του νέου δημάρχου Θοδωρή Αλέκου και του Γιάννη Παπαμιχαήλ

Στην Καλαμπάκα “κλείδωσε” η συνεργασία των παρατάξεων του νέου δημάρχου Θοδωρή Αλέκου και του Γιάννη Παπαμιχαήλ

Η συνεργασία αυτή είναι «το αποτέλεσμα συγκλίσεων σε κρίσιμα ζητήματα που αφορούν τον Δήμο μας και ταυτόχρονα επιβεβαιώνει την εμπιστοσύνη μας  στους ανθρώπους εκείνους που, με το πάθος και τη διάθεσή τους, μπορούν να προσφέρουν” ανέφερε στην TrikkiPress στενός συνεργάτης του νέου δημάρχου Μετεώρων Θοδωρή Αλέκου.

Αποτέλεσμα εικόνας για γιαννης παπαμιχαηλ καλαμπακα

Η συνεργασία των δύο παρατάξεων στη νέα δημοτική περίοδο θεωρείται πλέον δεδομένη και αυτό που απομένει είναι η κατανομή των διαφόρων αξιωμάτων . Το ζήτημα αυτό αναμένεται να επιλυθεί το προσεχές διάστημα . Να υπενθυμίσουμε τις έδρες που κατέχουν στο νέο δημοτικό συμβούλιο οι τέσσερις παρατάξεις :

Σινάνης Χρήστος 15 έδρες , Θοδωρής Αλέκος 12 , Γιάννης Παπαμιχαήλ 5 και Γιώργος Χαντζιάρας 1

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή