Στην Παγκόσμια Ολυμπιάδα Ρομποτικής το 7ο Λύκειο Τρικάλων Reviewed by Momizat on . Στη Ντόχα του Κατάρ το διάστημα 6 έως 8 Νοεμβρίου θα διεξαχθεί η Παγκόσμια Ολυμπιάδα Ρομποτικής με τη συμμετοχή της ομάδας του 7ου Λυκείου Τρικάλων η οποία είχε Στη Ντόχα του Κατάρ το διάστημα 6 έως 8 Νοεμβρίου θα διεξαχθεί η Παγκόσμια Ολυμπιάδα Ρομποτικής με τη συμμετοχή της ομάδας του 7ου Λυκείου Τρικάλων η οποία είχε Rating: 0

Στην Παγκόσμια Ολυμπιάδα Ρομποτικής το 7ο Λύκειο Τρικάλων

Στην Παγκόσμια Ολυμπιάδα Ρομποτικής το 7ο Λύκειο Τρικάλων

Στη Ντόχα του Κατάρ το διάστημα 6 έως 8 Νοεμβρίου θα διεξαχθεί η Παγκόσμια Ολυμπιάδα Ρομποτικής με τη συμμετοχή της ομάδας του 7ου Λυκείου Τρικάλων η οποία είχε αποσπάσει την πρώτη θέση στον 7ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ρομποτικής (κατηγορία Open Λυκείου).
Η ομάδα του τρικαλινού σχολείου είχε βραβευτεί για το ρομποτικό όχημα WA.TE.x. (Water and Temperature Explorer), το οποίο πραγματοποιεί περιβαλλοντικές μετρήσεις σε έναν άγνωστο πλανήτη.


Σε ανακοίνωσή τους ο Σύλλογος Διδασκόντων και η ομάδα Ρομποτικής του 7ου Γενικού Λυκείου Τρικάλων «θα ήθελαν να εκφράσουν τις ειλικρινείς και πιο θερμές ευχαριστίες τους προς την εταιρία “ΟΛΥΜΠΟΣ” για την κάλυψη των εξόδων των αεροπορικών εισιτηρίων και της διαμονής της ομάδας Ρομποτικής του σχολείου μας στην Ντόχα του Κατάρ, στα πλαίσια συμμετοχής της στην Παγκόσμια Ολυμπιάδα Ρομποτικής (WRO) που θα διεξαχθεί από τις 06/11/2015 έως και τις 08/11/2015, μετά την λήψη της 1ης θέσης στον 7ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ρομποτικής (κατηγορία Open Λυκείου).
Στις δύσκολες περιόδους που διανύουμε, η προσφορά σας έχει ακόμη μεγαλύτερη αξία, δείχνοντας εμπράκτως πως οι μεγάλες εταιρίες μπορούν να είναι αρωγοί σε θέματα εκπαίδευσης.
Επιπλέον, εκφράζουμε τις πιο θερμές ευχαριστίες μας για την οικονομική, και όχι μόνο, υποστήριξή τους, προς το ΚΤΕΛ Τρικάλων, την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων, τον Δήμο Τρικκαίων, τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Τρικάλων και το Σύλλογο Γονέων – Κηδεμόνων του σχολείου μας.
Χωρίς την συμβολή όλων των παραπάνω, δεν θα μπορούσαμε να συμμετάσχουμε στην Παγκόσμια Ολυμπιάδα Ρομποτικής.
Σας ευχαριστούμε όλους θερμά».

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή