Στην Τρικαλινή αγορά εκείνο που τρομάζει δεν είναι αυτό που έφυγε, αλλά κυρίως αυτό που έρχεται Reviewed by Momizat on . Δεν φαίνεται “φως” το φθινόπωρο όπως αναμενόταν και όλα τα απαισιόδοξα σενάρια είναι κοντά. Ο τζίρος στην Τρικαλινή αγορά κινείται σε ρηχά νερά και η τάση που τ Δεν φαίνεται “φως” το φθινόπωρο όπως αναμενόταν και όλα τα απαισιόδοξα σενάρια είναι κοντά. Ο τζίρος στην Τρικαλινή αγορά κινείται σε ρηχά νερά και η τάση που τ Rating: 0

Στην Τρικαλινή αγορά εκείνο που τρομάζει δεν είναι αυτό που έφυγε, αλλά κυρίως αυτό που έρχεται

Στην Τρικαλινή αγορά εκείνο που τρομάζει δεν είναι αυτό που έφυγε, αλλά κυρίως αυτό που έρχεται

Δεν φαίνεται “φως” το φθινόπωρο όπως αναμενόταν και όλα τα απαισιόδοξα σενάρια είναι κοντά. Ο τζίρος στην Τρικαλινή αγορά κινείται σε ρηχά νερά και η τάση που τείνει να διαμορφωθεί είναι τελικά κατώτερη των περιστάσεων και μετριοπαθών εκτιμήσεων.

Εκτός από τον τουρισμό αρνητικά είναι τα μηνύματα από την εστίαση και τον λιανικό εμπόριο. Η υποχώρηση των πωλήσεων ξεκινάει από το 30% και μπορεί να υπερβεί το 70%.

Σύμφωνα με νέα στοιχεία του ΟΑΕΔ οι άνεργοι στο Νομό Τρικάλων είναι :

Τρίκαλα10.145 , Καλαμπάκα 2.308, Πύλη 987 , Φαρκαδόνα 1.062

Την ίδια ώρα σαρώνουν και στα Τρίκαλα οι ελαστικές μορφές εργασίας: που είναι πλεόν μια “κοινωνική ωρολογιακή βόμβα” .

Θα υπάρξει ύφεση. Θα υπάρξει πολύ σοβαρό οικονομικό πρόβλημα στα Τρίκαλα και σε όλη τη χώρα .

Όπως ανέφεραν στην TrikkiPress άνθρωποι της αγοράς «είναι αδύνατον να συζητήσουμε ακόμα για την επόμενη μέρα, διότι δεν ξέρουμε πότε είναι η επόμενη μέρα».

Σχόλια (8)

 • Αντώνης ..από Λακωνία...

  Αυτό που έρχεται σαν εξέλιξη στις εργασιακές σχέσεις ίσως είναι κάτι άγνωστο , πέρα από την κατανόησή μας. Τα παιδιά που θα γεννηθούν θα μεγαλώσουν σε μια άλλη πραγματικότητα, ίσως εμείς δε θα μάθουμε ποτέ . Σε αυτή την κρίσιμη ώρα το ΠΑΣΟΚ είναι το μόνο κόμμα που μπορεί να σταθεί δίπλα στο λαό και να τον οδηγήσει στη μετάβαση στον καινούργιο κόσμο χωρίς αναγκαστικά να τον βυθίσει στην απόγνωση και στο περιθώριο….
  Η Δεξιά δεν αγωνίζεται στο χώρο των ιδεών. Προσκολλημένη στην παλιά νοοτροπία προτιμά να εξαγοράζει τις ψυχές των ανθρώπων…

  Απάντηση
  • Στέργιος

   Φίλε Αντώνη, μάλλον τα τελευταία 30 χρόνια δεν πρέπει να ήσουν στον πλανήτη Γη.

   Απάντηση
  • Στέργιος

   Φίλε Αντώνη, μάλλον τα τελευταία 30 χρόνια δεν πρέπει να ήσουν στον πλανήτη Γη. Καλώς όρισες λοιπόν. Να σου κάνω γνωστό ότι το ΠΑΣΟΚ, έχει να επιδείξει κάτι σκάνδαλα διασπάθισης δημοσίου χρήματος, με μεγαλύτερο αυτό του Κοσκωτά. Επιπλέον , φοροληστεια και Χρηματιστήριο επί Σημίτη, αύξηση δημόσιου χρέους, υποταγή και αναγνώριση του ΝΑΤΟ, ένταξη στο ΔΝΤ επί Γιωργάκη Παπανδρέου, μνημονιακες συγκυβερνήσεις με ΝΔουλα την άσχημη και άλλα ακροδεξιά μορφώματα και πολλά άλλα αντεργατικα μερεμετια.

   Απάντηση
 • κ. Πάνος...από Θεσσαλονίκη...

  Αυτά κάνει!
  Ενώ εμείς μας λένε στις εκλογές να βοηθήσουμε τον αγώνα…Πάμε , λέμε : πού θες να διορίσουμε το παιδί σου;..άλλος να πάρει ένα δάνειο…να βολευτεί ο κόσμος!

  Απάντηση
 • Αντώνης...από Λακωνία...

  Το ΠΑΣΟΚ ήρθε να μάθει (όλους τους γραφειοκράτες “που κοιτάνε να κάνουν τη δουλειά τους”) ότι δουλειά τους είναι να σταθούν δίπλα στο λαό και τα προβλήματά του!

  Απάντηση
 • κ.Πάνος...από Θεσσαλονίκη

  Αντώνη…. Αυτά τα ωραία λόγια εμείς, πριν το ΠΑΣΟΚ, δεν τα ‘χαμε ξανακούσει…Ποιος να μας τα πει;

  Απάντηση
 • Έμιλυ από Μακεδονία

  Μπράβο σας κύριε Πάνο!

  Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή