"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

16.6 C
Trikala

Στη Βουλή προς συζήτηση το θέμα του δρόμου Τρικάλων-Άρτας από το ΜεΡΑ25 του Γιάνη Βαρουφάκη

lafarm

Σχετικά άρθρα

Στην αρμόδια επιτροπή της βουλής έρχεται προς συζήτηση τις προσεχείς ημέρες το θέμα της ανύπαρκτης Εθνικής Οδού Τρικάλων-Άρτας .

Η πρωτοβουλία ανήκει στο Μερα25 και τον βουλευτή Γιώργο Λογιάδη κάτι το οποίο υποτίμησαν εδώ και δεκαετίες οι πολιτικοί του Νομού Τρικάλων , δήμαρχοι , Νομάρχες και περιφερειάρχες.

Η μεγάλη αξία του οδικού άξονα Πύλη – Ελάτη – Περτούλι – Νεραїδοχώρι – Δέση – Γέφυρα Αλεξίου – Αρματολικό για την οικονομική ανάπτυξη του ορεινού όγκου των Τρικάλων έχει υποτιμηθεί και δεν έλαβε στο παρελθόν τη δέουσα σημασία.

Η ύπαρξη ασφαλούς πρόσβασης από την Δυτική Ελλάδα, μέσω μιας ολοκληρωμένης Εθνικής  Οδού, θα επαύξανε σημαντικά τις τουριστικές ροές προς τον ορεινό όγκο και το Χιονοδρομικό Κέντρο Περτουλίου.

Η δε διασύνδεσή του με τον όμορο δυτικά ορεινό όγκο των Τζουμέρκων θα δρούσε πολλαπλασιαστικά στην προσέλευση εγχώριων επισκεπτών.

Από την άλλη πλευρά, θα υπήρχε εύκολη και οικονομική πρόσβαση του ορεινού όγκου των Τρικάλων, λόγω της εγγύτητας της περιοχής, στα παράλια του Ιονίου κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης