"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.4 C
Trikala

Στη Λάρισα η διεξαγωγή του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Πυγμαχίας

lafarm

Σχετικά άρθρα

Στη Λάρισα πρόκειται να πραγματοποιηθεί, μετά από πολλές δεκαετίες, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας στα τέλη Φεβρουαρίου με αρχές Μαρτίου. Μέλη του Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πυγμαχίας επισκέφτηκαν τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό και του εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους για την ηθική και υλική συμβολή της Περιφέρειας στη διεξαγωγή του μεγάλου αθλητικού γεγονότος στην πόλη της Λάρισας.

Σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός τόνισε τα εξής: «Μετά από χρόνια η Λάρισα αναλαμβάνει τη διεξαγωγή του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Πυγμαχίας που αφορά τις κατηγορίες από 17 έως 18 χρονών και από 19 έως 22 χρονών. Για εμάς ο αθλητισμός είναι φιλοσοφία ζωής, δίνει χρόνια στη ζωή και ζωή στα χρόνια και αποτελεί διέξοδο από την σκληρή καθημερινότητα που βιώνουν οι συνάνθρωποί μας. Η Περιφέρεια Θεσσαλίας είναι η πρώτη αθλητική περιφέρεια της χώρας. Θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε τις προσπάθειες διεξαγωγής μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε τον Αθλητικό τουρισμό, καθώς μπορεί να αποτελέσει σημαντικό μοχλό ανάπτυξης των τοπικών κοινωνιών και είναι κάτι που το κάνουμε στην πράξη αφού η Περιφέρεια Θεσσαλίας έχει συνδιοργανώσει εκατοντάδες αθλητικές εκδηλώσεις πανελλήνιου αλλά και διεθνούς βεληνεκούς».

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας Κώστας Γαζής, ο αντιπρόεδρος Πέτρος Ξανθόπουλος, ο Λαρισαίος προπονητής Πυγμαχίας Νίκος Οικονόμου και ο Λαρισαίος διαιτητής Πυγμαχίας Γιώργος Μπέης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης