Στο αρχείο η υπόθεση των εξοπλιστικών με τις καταγγελίες Ζοσεράν που ενέπλεκαν τον Κ. Σημίτη Reviewed by Momizat on . Μετά το σάλο… στο αρχείο τελικά παραπέμπεται η υπόθεση που είχε ανοίξει έπειτα από τις καταγγελίες Ζοσεράν για τις «μίζες» των εξοπλιστικών με αποτέλεσμα ν Μετά το σάλο… στο αρχείο τελικά παραπέμπεται η υπόθεση που είχε ανοίξει έπειτα από τις καταγγελίες Ζοσεράν για τις «μίζες» των εξοπλιστικών με αποτέλεσμα ν Rating: 0

Στο αρχείο η υπόθεση των εξοπλιστικών με τις καταγγελίες Ζοσεράν που ενέπλεκαν τον Κ. Σημίτη

Στο αρχείο η υπόθεση των εξοπλιστικών με τις καταγγελίες Ζοσεράν που ενέπλεκαν τον Κ. Σημίτη

Μετά το σάλο… στο αρχείο τελικά παραπέμπεται η υπόθεση που είχε ανοίξει έπειτα από τις καταγγελίες Ζοσεράν για τις «μίζες» των εξοπλιστικών με αποτέλεσμα να μπουν στο στόχαστρο της Αρχής Νομιμοποίησης Εσόδων από Παράνομες Δραστηριότητες οι λογαριασμοί του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Σημίτη, των κυβερνητικών παραγόντων που υπηρέτησαν στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης επί των ημερών του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και Ευάγγελου Μαλέσιου καθώς και μελών των οικογενειών τους. 

Η παραγγελία για το άνοιγμα των τραπεζικών λογαριασμών είχε γίνει τον περασμένο Νοέμβριο με αφορμή δημοσιεύματα του Τύπου που αναφέρονταν  σε κατάθεση στις γαλλικές αρχές το  2006 του Γάλλου Μισέλ Ζοσεράν ο οποίος διετέλεσε διευθύνων σύμβουλος σε επιχειρηματικό όμιλο, που ενεπλάκη στην προμήθεια του ελληνικού Δημοσίου για τις φρεγάτες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από τον έλεγχο που διενεργήθηκε με παραγγελία της επικεφαλής της Αρχής, αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Αννας Ζαΐρη, δεν προέκυψαν στοιχεία  μαύρου χρήματος με αποτέλεσμα η υπόθεση να τεθεί στο αρχείο. 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή