"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

16.6 C
Trikala

Στο Δαμάσι ο Στέλιος Πέτσας – 300.000 ευρώ στον Δήμο Φαρκαδόνας για τους πληγέντες

lafarm

Σχετικά άρθρα

Στο Δαμάσι έφτασε λίγο πριν τις 9.30 το πρωί ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών κ. Στέλιος Πέτσας με σκοπό να εκτιμήσει ιδίοις ομμασι το μέγεθος της καταστροφής.

Μαζί του είναι, μεταξύ άλλων, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός, ο δήμαρχος Τυρνάβου κ. Γιάννης Κόκκουρας και ο δήμαρχος Ελασσόνας κ. Νίκος Γάτσας.

Σε δηλώσεις του ανέφερε: «Μας ενδιαφέρει να γίνει γρήγορα η στέγαση των ανθρώπων που βρίσκονται σε σκηνές και ξενοδοχεία κι έρχονται σήμερα 37 τροχόσπιτα. Έρχονται επίσης και οικίσκοι, αλλά νωρίτερα πρέπει να γίνουν ανάλογα έργα. Έχουν βρεθεί λύσεις για τα σχολεία που έχουν πρόβλημα και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να λυθούν όλα.

Οι άνθρωποι που έχουν πληγεί χρειάζεται να νιώσουν πως η Πολιτεία είναι δίπλα τους, έτσι το Υπουργείο Εσωτερικών θα φροντίσει να γίνει κατανομή τη Δευτέρα του ποσού των 300.000 ευρώ στους δήμους Τυρνάβου, Ελασσόνας και Φαρκαδόνας που θα είναι τα πρώτα χρήματα ενίσχυσης.

Ενώ και μέσα στη βδομάδα έχουν δοθεί οι οδηγίες στους δημάρχους για τα υπόλοιπα χρήματα. Όλοι μαζί θα αντιμετωπίσουμε κι αυτή τη φυσική καταστροφή».

(*) φωτογραφία από pineiosnews.gr

tinealarissa.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης