Στο κόκκινο λόγω ελονοσίας Τρίκαλα , Καρδίτσα, Λάρισα-Έγγραφο του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας Reviewed by Momizat on . Στο ... κόκκινο βρίσκονται τρεις Νομοί της θεσσαλίας (Τρικάλων ,Λάρισας και Καρδίτσας ]  από τους πέντε συνολικά της χώρας, λόγω της έξαρσης της ελονοσίας. Το Ε Στο ... κόκκινο βρίσκονται τρεις Νομοί της θεσσαλίας (Τρικάλων ,Λάρισας και Καρδίτσας ]  από τους πέντε συνολικά της χώρας, λόγω της έξαρσης της ελονοσίας. Το Ε Rating: 0

Στο κόκκινο λόγω ελονοσίας Τρίκαλα , Καρδίτσα, Λάρισα-Έγγραφο του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας

Στο κόκκινο λόγω ελονοσίας Τρίκαλα , Καρδίτσα, Λάρισα-Έγγραφο του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας

Στο … κόκκινο βρίσκονται τρεις Νομοί της θεσσαλίας (Τρικάλων ,Λάρισας και Καρδίτσας ]  από τους πέντε συνολικά της χώρας, λόγω της έξαρσης της ελονοσίας.

Το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας (ΕΚΕΑ) με κατεπείγον έγγραφο το οποίο εστάλη στις 29 Σεπτεμβρίου, ενημερώνει τις τοπικές υπηρεσίες αιμοδοσίας της Καρδίτσας, της Λάρισας και των Τρικάλων, όπως επίσης της Λακωνίας, της Εύβοιας και της Βοιωτίας για τις περιοχές που επηρεάζονται από την ελονοσία αυτή την εποχή και απαγορεύει κάθε λήψη αίματος για νοσοκομειακές ανάγκες, από τους κατοίκους τους, αλλά και από επισκέπτες που έχουν διανυκτερεύσει έστω και για μία νύχτα σε αυτές.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή