Στο Πνευματικό κέντρο Τρικάλων η Γ Σ του ΣΕΓΑΣ Reviewed by Momizat on . Στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας κλασικού αθλητισμού, αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί έκτακτη Γενική Συνέλευση των Σωματείων Μελών του ΣΕΓΑΣ, την Παρασκ Στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας κλασικού αθλητισμού, αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί έκτακτη Γενική Συνέλευση των Σωματείων Μελών του ΣΕΓΑΣ, την Παρασκ Rating: 0

Στο Πνευματικό κέντρο Τρικάλων η Γ Σ του ΣΕΓΑΣ

Στο Πνευματικό κέντρο Τρικάλων η Γ Σ του ΣΕΓΑΣ

Στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας κλασικού αθλητισμού, αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί έκτακτη Γενική Συνέλευση των Σωματείων Μελών του ΣΕΓΑΣ, την Παρασκευή 26 Ιουνίου με ώρα έναρξης 10:00 στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρικκαίων «Α. Τριγώνης» επί της οδού Γαριβάλδη 6-12 στα Τρίκαλα με τα παρακάτω θέματα στην ημερήσια διάταξη:

1. Εκλογή Προεδρείου Γενικής Συνέλευσης

2. α) Έκθεση πεπραγμένων Διοικητικού Συμβουλίου από  01/01/2019  μέχρι  31/12/2019. Έγκριση και απαλλαγή της Διοίκησης.

   β) Οικονομικός και  ταμειακός απολογισμός εσόδων – εξόδων. Ισολογισμός – Αποτελέσματα χρήσης  από 01/01/2019 μέχρι 31/12/2019.

    γ) Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής για  τη χρήση  από  01/01/2019  μέχρι  31/12/2019.

3. Έγκριση απολογισμού και ισολογισμού και απαλλαγή της Διοίκησης από κάθε διαχειριστική ευθύνη.

4. Τακτική Επιχορήγηση ΓΓΑ 2020 – Ενημέρωση- Λήψη Αποφάσεων.

 5. Ενημέρωση για τον Αγωνιστικό Σχεδιασμό – Λήψη Αποφάσεων.

 6. Ενημέρωση για Μητρώο αθλητικών Φορέων και μέτρων στήριξης της Πολιτείας – Λήψη Αποφάσεων.

Σε περίπτωση που δεν υπάρξει απαρτία, η Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την επομένη ημέρα  Σάββατο 27 Ιουνίου 2020 και ώρα 10:00π.μ. στον ίδιο χώρο με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης.

Εγκύκλιο σχετικάμε με τις διαδικασίες που θα ακολουθηθούν  σύμφωνα με τις διατάξεις του Καταστατικού της Ομοσπονδίας  που έχουν σχέση με την εκπροσώπηση των Σωματείων στη Γενική Συνέλευση, το δικαίωμα ψήφου, αναφέρονται σε σχετικό έγγραφο που έχει ήδη γνωστοποιηθεί στους Συλλόγους.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή