Στο προσκήνιο το όνομα του Φίλιππου Σαχινίδη για την Περιφέρεια Θεσσαλίας Reviewed by Momizat on . Η φθορά της ομάδας Αγοραστού με αφορμή τις καταστροφές στην Θεσσαλία [Καρδίτσα , τα Φάρσαλα , τον Αλμυρό ,στη Φαρκαδόνα και αλλού ] βαραίνει το κλίμα ενώ από τη Η φθορά της ομάδας Αγοραστού με αφορμή τις καταστροφές στην Θεσσαλία [Καρδίτσα , τα Φάρσαλα , τον Αλμυρό ,στη Φαρκαδόνα και αλλού ] βαραίνει το κλίμα ενώ από τη Rating: 0

Στο προσκήνιο το όνομα του Φίλιππου Σαχινίδη για την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Στο προσκήνιο το όνομα του Φίλιππου Σαχινίδη για την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Η φθορά της ομάδας Αγοραστού με αφορμή τις καταστροφές στην Θεσσαλία [Καρδίτσα , τα Φάρσαλα , τον Αλμυρό ,στη Φαρκαδόνα και αλλού ] βαραίνει το κλίμα ενώ από την πλευρά της αντιπολίτευσης ήδη ξεκίνησε η συζήτηση για το πρόσωπο που θα ηγηθεί του ψηφοδελτίου των περιφερειακών εκλογών του 2023.

Ο Κώστας Αγοραστός υποστηρίζει ότι θα κληθεί και πάλι να υπερασπιστεί τη θητεία του ενώ από την αντίπερα όχθη το όνομα που εμφανίζεται τις τελευταίες ημέρες είναι του Φίλιππου Σαχινίδη.

Ο πρώην υφυπουργός οικονομικών,όπως υποστηρίζουν υποστηρικτές του, μπορεί να απελευθερώσει αναξιοποίητες παραγωγικές δυνάμεις για να εισέλθει σε τροχιά σταθερής ανάπτυξης η Θεσσαλία.

Ο Φίλιππος Σαχινίδης με τη γνώση και την εμπειρία που διαθέτει πάντα υποστήριζε την ανάγκη για προοδευτικές αλλαγές και πάντα συγκρούονταν με τις δυνάμεις της αδράνειας .

Σημαντικότατο ασφαλώς ρόλο θα παίξουν και οι συνεννοήσεις με τον Σύριζα.

Οψόμεθα …

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή