Στο σκοτάδι ολοκληρώθηκε χειρουργείο στο Νοσοκομείο Λάρισας λόγω του σεισμού Reviewed by Momizat on . Οι σεισμοί της Τετάρτης βρήκαν το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό στο χειρουργείο του Νοσοκομείου Λάρισας, στην μέση της επέμβασης. Το αίσθημα ευθύνης επικράτησε του Οι σεισμοί της Τετάρτης βρήκαν το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό στο χειρουργείο του Νοσοκομείου Λάρισας, στην μέση της επέμβασης. Το αίσθημα ευθύνης επικράτησε του Rating: 0

Στο σκοτάδι ολοκληρώθηκε χειρουργείο στο Νοσοκομείο Λάρισας λόγω του σεισμού

Στο σκοτάδι ολοκληρώθηκε χειρουργείο στο Νοσοκομείο Λάρισας λόγω του σεισμού

Οι σεισμοί της Τετάρτης βρήκαν το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό στο χειρουργείο του Νοσοκομείου Λάρισας, στην μέση της επέμβασης. Το αίσθημα ευθύνης επικράτησε του ενστίκτου και οι γιατροί ολοκληρώσανε την επέμβαση με ασφάλεια για τον ασθενή παρά τις αντίξοες συνθήκες που επικρατούσαν στην αίθουσα.

Σε μία από τις χειρουργικές αίθουσες του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, κατά το μεγάλο σεισμό της Τετάρτης, η ιατρονοσηλευτική ομάδα όχι μόνο δεν άφησε τη θέση της και τον ασθενή, αλλά κατάφερε να ολοκληρώσει επιτυχώς τη χειρουργική επέμβαση στο σκοτάδι, με ελάχιστο φωτισμό από τον αναπνευστήρα που λειτουργεί με μπαταρία και από φακούς κινητών, αφού το ρεύμα κόπηκε εξαιτίας του σεισμού και η γεννήτρια δεν λειτούργησε.

Το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό του χειρουργείου και του Αναισθησιολογικού τμήματος κράτησαν την ψυχραιμία τους και με αυταπάρνηση κατορθώσαν να κρατήσουνε ασφαλή την ασθενή και να ολοκληρώσουνε την επέμβαση.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή