"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

23.3 C
Trikala

Συγκλονίζει το άγριο φονικό με δράστη 15χρονο και θύμα έναν 17χρονο, στην Κάτω Αχαϊα

lafarm

Σχετικά άρθρα

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία στην Κάτω Αχαγιά, από το πρωτοφανές έγκλημα με δράστη έναν 15χρονο ο οποίος πυροβόλησε και σκότωσε με καραμπίνα έναν 17χρονο συγχωριανό του, στο προαύλιο του Δημοτικού σχολείου της περιοχής.

Κανένας δεν είναι σε θέση να πιστέψει ότι ένας συνηθισμένος , για την ηλικία των δύο εφήβων, καβγάς θα κατέληγε σε τραγωδία.

Σύμφωνα με αξιωματικούς της ελληνικής αστυνομίας οι οποίοι προσπαθούν και οι ίδιοι να συνέλθουν από το σοκ, όλα ξεκίνησαν από το ενδιαφέρον που έδειχνε ο 15χρονος για συγγενικό πρόσωπο του θύματος.

Ενδιαφέρον όμως, που προκάλεσε την αντίδραση του  17χρονου ο οποίος χθες το απόγευμα πήγε μαζί με φίλους του στη γειτονιά του δράστη όπου κουβέντα στην κουβέντα τα αίματα άναψαν με το  θύμα να κτυπά άσχημα τον 15χρονο, σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε ο νεαρός στους αστυνομικούς.

Ο 15χρονος όμως, θόλωσε και θέλησε να “ξεπλύνει” την οργή που ένιωθε με τον πιο αναπάντεχο και τραγικό τρόπο.

Πήγε στο σπίτι του θείου του, όπου σύμφωνα με την ΕΛΑΣ. βρήκε την κυνηγετική του καραμπίνα του πατέρα του και παίρνοντας τα κλειδιά του αυτοκινήτου επέστρεψε στο κέντρο του χωριού αναζητώντας τον 17χρονο.

Τον βρήκε να κάθεται με τους φίλους του στο προαύλιο του δημοτικού σχολείου του χωριού.

“Τυφλωμένος” από οργή ο 15χρονος πλησίασε και  πυροβόλησε εν ψυχρώ μία φορά στην κοιλιά το εμβρόντητο θύμα του, τραυματίζοντας τον θανάσιμα.

Ο 17χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρό στο νοσοκομείο, οπου δυστυχώς οι ιατροί δεν μπόρεσαν να κάνουν τίποτα για να τον σώσουν.

Αμέσως μόλις συνειδητοποίησε το τι είχε κάνει ο 15χρονος πέταξε το όπλο κα ουσιαστικά παραδόθηκε στους αστυνομικούς, οι οποίοι στο μεταξύ έφθασαν στον τόπο του εγκλήματος.

Ο 15χρονος, μαζί με τη μητέρα του η οποία επίσης συνελήφθη, με το αδίκημα της παραμέλησης εποπτείας ανήλικο πρόκειται να οδηγηθούν σήμερα το πρωί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών στην Πάτρα. Οι αστυνομικοί αναζητούν  επίσης τον πατέρα και το θείο του δράστη, οι οποίοι σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία δεν προσπάθησαν να αποτρέψουν τον 15χρονο  – παρότι φαίνεται πως γνώριζαν τις προθέσεις του παδιού- το άγριο έγκλημα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία    για τα -κατά περίπτωση- αδικήματα της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου, πλημμελούς φύλαξης και κατοχής, χωρίς τις νόμιμες προϋποθέσεις, κυνηγετικού όπλου.

Την ίδια ώρα με εντολή του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Δυτικής Ελλάδας, στο χωρίο έχουν παρθεί αυξημένα μέτρα ασφαλείας, αφού ελλοχεύει ο φόβος βεντέτας μεταξύ των οικογενειών του θύματος και του δράστη, μετά το φονικό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης