"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

16.5 C
Trikala

Συλλήψεις Γεωργιανών στα Τρίκαλα για κλοπές

lafarm

Σχετικά άρθρα

astinomia

Συνελήφθησαν, χθες (13-03-2015) το πρωί και νωρίς το απόγευμα στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Τρικάλων και του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων, τρεις αλλοδαποί, υπήκοοι Γεωργίας και συγκεκριμένα δύο 29χρονοι και ένας 33χρονος, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.
Ειδικότερα, χθες το πρωί, οι δύο 29χρονοι μετέβησαν σε πολυκατοικία της πόλης και αφού έθραυσαν την κλειδαριά διαμερίσματος, εισήλθαν στο εσωτερικό και αφαίρεσαν μία συσκευή tablet, ένα κινητό τηλέφωνο και διάφορα κοσμήματα.
Παράλληλα, ενεργώντας με την ίδια μέθοδο, επεχείρησαν να διαρρήξουν και άλλο διαμέρισμα της ίδιας πολυκατοικίας, όμως έγιναν αντιληπτοί και διέφυγαν.
Η κινητοποίηση των αστυνομικών ήταν άμεση, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους, ενώ από την κατοχή τους κατασχέθηκαν τα κλοπιμαία, τα οποία αποδόθηκαν στο νόμιμο δικαιούχο τους.
Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης αστυνομικής έρευνας, εντοπίστηκε και συνελήφθη νωρίς το απόγευμα στο υπεραστικό ΚΤΕΛ της πόλης, ο 33χρονος συνεργός τους, ο οποίος είχε καθοδηγητικό ρόλο.
Το όχημα που χρησιμοποιούσαν οι δράστες για την τέλεση των αδικημάτων εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων σε υπαίθριο χώρο στάθμευσης της πόλης και κατασχέθηκε, ως μέσο μεταφοράς τους.
Επιπλέον, αναζητείται για να συλληφθεί μία ακόμη ομοεθνής τους, η οποία είναι η ιδιοκτήτρια του προαναφερόμενου οχήματος.
Από την κατοχή των δραστών αλλά και από το εσωτερικό του οχήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επιπλέον δύο κινητά τηλέφωνα και διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία.
Ερευνάται η συμμετοχή των δραστών και σε άλλα παρόμοια αδικήματα.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης