Συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ σήμερα στα Τρίκαλα Reviewed by Momizat on . Στα Τρίκαλα  το «ραντεβού» έχει δοθεί για τις 20.00 στην  πλατεία Ρήγα Φεραίου .  Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση η συγκέντρωση διαμαρτυρίας γίνεται κόντρ Στα Τρίκαλα  το «ραντεβού» έχει δοθεί για τις 20.00 στην  πλατεία Ρήγα Φεραίου .  Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση η συγκέντρωση διαμαρτυρίας γίνεται κόντρ Rating: 0

Συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ σήμερα στα Τρίκαλα

Συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ σήμερα στα Τρίκαλα

Στα Τρίκαλα  το «ραντεβού» έχει δοθεί για τις 20.00 στην  πλατεία Ρήγα Φεραίου . 

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση η συγκέντρωση διαμαρτυρίας γίνεται κόντρα στο νέο πολυνομοσχέδιο με τα δεκάδες αντιλαϊκά προαπαιτούμενα για την τέταρτη «αξιολόγηση» που φέρνει η κυβέρνηση στη Βουλή.

Ενάντια στο πολυνομοσχέδιο της κυβέρνησης που υλοποιεί τις τελευταίες δεσμεύσεις για το 3ο μνημόνιο που διαμορφώνουν «ένα μεταμνημονιακό μνημόνιο».

Κανένας εργαζόμενος δεν πρέπει να παρασυρθεί από τις υποσχέσεις και τα μεγάλα λόγια της κυβέρνησης που τάζει λαγούς με πετραχήλια.  

Η «μεταμνημονιακή Ελλάδα» όχι μόνο δεν φέρνει ανάκτηση των απωλειών και ανακούφιση για τον εργαζόμενο λαό, αλλά θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο την αντιλαϊκή επίθεση, με βάση τα μνημόνια επιτήρησης της ΕΕ.

Καλούμε τους εργαζόμενους, το λαό του νομού μας δεν πρέπει να έχει καμία αυταπάτη, αλλά αντίθετα να οργανώσει πολύ πιο αποφασιστικά, πολύ πιο αποτελεσματικά την πάλη του, όχι μόνο να βάλει εμπόδια αλλά να ανατρέψει συνολικά αυτή την πολιτική που τον οδηγεί σε ακόμη χειρότερες μέρες.

Η απάντηση πρέπει να δοθεί στο δρόμο, καλούμε τον λαό των Τρικάλων να πάρει μέρος στα συλλαλητήρια του ΠΑΜΕ

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή