Συνάντηση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Υπαλλήλων Εξωτερικής Φρούρησης (ΠΟΥΕΦ) με τον Υπουργό Δικαιοσύνης Reviewed by Momizat on . Συνάντηση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Υπαλλήλων Εξωτερικής Φρούρησης (ΠΟΥΕΦ) με τον Υπουργό Δικαιοσύνηςκ.Μιχάλη Καλογήρου, παρουσία του Γενικού Γραμματέα Αντεγκ Συνάντηση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Υπαλλήλων Εξωτερικής Φρούρησης (ΠΟΥΕΦ) με τον Υπουργό Δικαιοσύνηςκ.Μιχάλη Καλογήρου, παρουσία του Γενικού Γραμματέα Αντεγκ Rating: 0

Συνάντηση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Υπαλλήλων Εξωτερικής Φρούρησης (ΠΟΥΕΦ) με τον Υπουργό Δικαιοσύνης

Συνάντηση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Υπαλλήλων Εξωτερικής Φρούρησης (ΠΟΥΕΦ) με τον Υπουργό Δικαιοσύνης

Συνάντηση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Υπαλλήλων Εξωτερικής Φρούρησης (ΠΟΥΕΦ) με τον Υπουργό Δικαιοσύνηςκ.Μιχάλη Καλογήρου, παρουσία του Γενικού Γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής κ. Ευτύχη Φυτράκη πραγματοποιήθηκε ήμερα .

Συζητήθηκαν τα βασικά θέματα που απασχολούν τους εργαζομένους στην εξωτερική φρουρά φυλακών (ανάδειξη ιεραρχίας, αξιολόγηση, επίδομα επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας, υγειονομική περίθαλψη σε στρατιωτικά νοσοκομεία,αμοιβή συνδεόμενη με την περιγραφή και αξιολόγηση των θέσεων εργασίας,οχήματα, καταβολή εφάπαξ ποσού για στολές,συντάξεις χηρείας,αποπληρωμή οφειλόμενων ρεπό, Δικαστικη αστυνομία κτλ).

Η συνάντηση έγινε σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα και διαπιστώθηκε η πρόοδος σε σημαντικά ζητήματα που απασχολούν τους υπαλλήλους εξωτερικής φρούρησης καταστημάτων κράτησης,ενώ συμφωνήθηκε η συνέχιση της συνεργασίας για την προώθηση λύσεων στα υπόλοιπα. Η Ομοσπονδία μας είχε επίσης συνάντηση και με τον νέο Διευθυντή της υπηρεσίας εξωτερικής φρούρησης, Αστυνομικό Διευθυντή κ.Χριστόφορο Μάρκου και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή