"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

10.3 C
Trikala

Συνέδριο για την αθλητική ψυχολογία

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ένα συνέδριο με διεθνή συμμετοχή, διοργανώνεται τις επόμενες μέρες στα Τρίκαλα. Πιο αναλυτικά, το Εργαστήριο Αθλητικής Ψυχολογίας του ΤΕΦΑΑ Πανεπιστημίου Θεσσαλίας  και η Εταιρεία Αθλητικής Ψυχολογίας διοργανώνουν φέτος το 13ο Συνέδριο Αθλητικής Ψυχολογίας (με διεθνή συμμετοχή)στα Τρίκαλα, το ερχόμενο  Σάββατο και Κυριακή στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρικκαίων.  Το θέμα του Συνεδρίου είναι  «Η Αθλητική Ψυχολογία στην Εκπαίδευση και στον Αθλητισμό».

Δύο σεμινάρια

Στα πλαίσια του Συνεδρίου, όπως ανακοινώθηκε χθες επίσημα,  θα πραγματοποιηθούν δύο σεμινάρια.  Το πρώτο έχει τίτλο σεμινάριο προγραμμάτων Αγωγής Υγείας. Το σεμινάριο αυτό απευθύνεται κυρίως στους εκπαιδευτικούς πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, όλων των ειδικοτήτων, αλλά και σε οποιονδήποτε άλλο ενδιαφέρεται για την οργάνωση προγραμμάτων ΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ. Από το Εργαστήριο Ψυχολογίας της Άσκησης και Ποιότητας Ζωής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, λειτουργούν διαδικτυακά δύο σχετικά προγράμματα, τα οποία οι εκπαιδευτικοί μπορούν ελεύθερα να χρησιμοποιούν για την οργάνωση ενός προγράμματος στο σχολείο τους. Το ένα έχει τον τίτλο “Δεν καπνίζω – Γυμνάζομαι” και το άλλο «Όχι στο αλκοόλ, Ναι στα σπορ». Το βιωματικό σεμινάριο σκοπεύει στην ανάλυση των σχετικών θεωριών, την καλύτερη πληροφόρηση και ενημέρωση για τις τεχνικές και στρατηγικές που πρέπει να χρησιμοποιεί κανείς σε προγράμματα Αγωγής Υγείας, όπως επίσης και στην παρουσίαση της διαδικτυακής εφαρμογής. Ενδεικτικά, για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα επισκεφτείτε την ιστοσελίδα:http://research.pe.uth.gr/health/

Το δεύτερο σεμινάριο έχει τίτλο «Βιωματικό σεμινάριο EmpoweringCoaching™.  Το βιωματικό σεμινάριο EmpoweringCoaching™ απευθύνεται σε προπονητές αθλημάτων, φοιτητές φυσικής αγωγής αλλά και αθλητές και θα τους βοηθήσει να κατανοήσουν τον τρόπο με τον οποίο θα μεγιστοποιήσουν την ποιότητα των αθλητικών εμπειριών για κάθε παιδί.

Η μοναδική προϋπόθεση παρακολούθησης των σεμιναρίων είναι η κράτηση θέσεων στοeaps2014@pe.uth.gr και η εγγραφή στο Συνέδριο, την ημέρα έναρξης του Συνεδρίου. Κόστος: 10ευρώ για τους φοιτητές και 20ευρώ για τους υπόλοιπους συμμετέχοντες.

Θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής σε όλους και για το Συνέδριο και τα σεμινάρια.Περισσότερες πληροφορίες στην σελίδα του συνεδρίου:http://research.pe.uth.gr/eaps2014/

Το Συνέδριο, τέλος,  είναι μια συνδιοργάνωση του ΤΕΦΑΑ ΠΘ, της Εταιρίας Αθλητικής Ψυχολογίας και του Τμήματος Παιδείας-Πολιτισμού-Αθλητισμού & Νεολαίας του Δήμου Τρικκαίων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης