Συνέλευση του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Τρικάλων Reviewed by Momizat on . Σε Γενική Συνέλευση καλεί το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων,Τρικάλων την Κυριακή 19/4/2015 και ώρα 7:00μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Τρικάλων. Σε σχετική ανακοίνωση, α Σε Γενική Συνέλευση καλεί το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων,Τρικάλων την Κυριακή 19/4/2015 και ώρα 7:00μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Τρικάλων. Σε σχετική ανακοίνωση, α Rating: 0

Συνέλευση του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Τρικάλων

Συνέλευση του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Τρικάλων

Σε Γενική Συνέλευση καλεί το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων,Τρικάλων την Κυριακή 19/4/2015 και ώρα 7:00μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Τρικάλων. Σε σχετική ανακοίνωση, αναφέρονται τα εξής:

 

Η «επόμενη μέρα των εκλογών» είναι ίδια με την προηγούμενη. Ο αντίπαλος μας είναι ακόμα εδώ! Οι επιχειρηματικοί όμιλοι, οι μεγαλέμποροι, όλοι αυτοί που μαζί με τις κυβερνήσεις τους και την ΕΕ φόρτωσαν τις συνέπειες της κρίσης και των χρεών στις πλάτες του λαού, συνεχίζουν να θησαυρίζουν πάνω στην εξαθλίωση της συντριπτικής λαϊκής πλειοψηφίας.

Αυτός ο αντίπαλος δεν έφυγε με την εναλλαγή της κυβέρνησης. Αξιοποιώντας αυτή την εναλλαγή βρίσκεται εδώ πιο έτοιμος και εξοπλισμένος. Στόχος τους είναι να μάθουν οι εργαζόμενοι να ζουν με τα ψίχουλα, να παρακαλούν για επιδόματα και μισθούς πείνας, για πεντάμηνα προγράμματα εργασίας και οι επιχειρηματίες να πλουτίζουν. Η άμεση αποκατάσταση των 751 ευρώ που θα έφερναν ως πρώτο νόμο μετατράπηκε σε σταδιακή και αόριστη αποκατάσταση η οποία θα προέλθει από διαπραγματεύσεις μεταξύ των κοινωνικών εταίρων.

Σε όλους τους κλάδους όπως και στο δικό μας παραμένει και εντείνεται η εργοδοτική επίθεση. Οι απολύσεις, η ανεργία, η κυριαρχία των ελαστικών εργασιακών σχέσεων, τα απαράδεκτα προγράμματα απασχόλησης, το τσάκισμα των μισθών με κάθε τρόπο συνεχίζουν να υπάρχουν με έναν και μόνο στόχο: Να μειώνεται συνεχώς το «εργατικό κόστος» για να αυγαταίνουν τα κέρδη τους οι επιχειρηματικοί όμιλοι.

Καμιά αναμονή. Τώρα περισσότερο από ποτέ χρειάζεται να συνεχίσουμε τη διεκδίκηση για τους μισθούς, τις συλλογικές συμβάσεις, το ασφαλιστικό, για την προστασία των ανέργων και των οικογενειών τους.

Διεκδικούμε :

Κλαδική σύμβαση με βασικό μισθό 920 ευρώ,  υποχρεωτικά εκτελεστέα για όλους.

Σταθερή μόνιμη δουλειά για όλους, ωράριο εργασίας 40ωρο-8ωρο-5θήμερο.

Κατάργηση ωρομίσθιου μερικής απασχόλησης και μετατροπή όλων αυτών των συμβάσεων σε συμβάσεις αορίστου χρόνου – νομοθετική κατοχύρωση της Κυριακής αργίας.

Επίδομα ανεργίας για όλους τους ανέργους χωρίς όρους και προϋποθέσεις για όλη την περίοδο της ανεργίας.

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΑΣ

ΚΥΡΙΑΚΗ 19 ΑΠΡΙΛΗ 2015 ΩΡΑ: 7:00μ.μ ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
TO Δ.Σ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή