"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14.1 C
Trikala

Συναγερμός: 5 νέα κρουσματα στον Βόλο!! – 20χρονη το τρίτο κρούσμα Κορωνοϊού στην Καρδίτσα

lafarm

Σχετικά άρθρα

Στην 1η Ταξιαρχία Αεροπορίας Στεφανοβικείου υπηρετεί ο 20χρονος οπλίτης, από τον Βόλο, ο οποίος βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό. Ενώ αρχικά υπήρξε ενημέρωση οτι υπηρετεί τη θητεία του σε μονάδα της Λάρισας, τελικά προέκυψε ότι βρίσκεται στο Στεφανοβίκειο Μαγνησίας και σήμερα ξεκίνησε διαδικασία ιχνηλάτισης κρουσμάτων στο στρατόπεδο από τον ΕΟΔΥ.Ο νεαρός είναι καλά στην υγεία του και έχει ήπια συμπτώματα ενώ βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Στο μεταξύ «καθαρά» είναι όλα τα δείγματα από τις ιχνηλατήσεις στους οικογενειακούς κύκλους των δύο 25 χρονων νεαρών απο τον Βόλο. Πλέον την σκυτάλη παίρνουν οι ιχνηλατήσεις τριών νεαρών ατόμων, που προσβλήθηκαν από κορωνοϊό, μετά από επαφή με τους δυο 25χρονους.Σε ιδιωτικό εργαστήριο του Βόλου έσπευσαν 20 εργαζόμενοι αλλά και θαμώνες των κλαμπ στους οποίους έγιναν τεστ για κορωνοϊό και αποδείχθηκαν αρνητικά.Ο ΕΟΔΥ έλαβε 90 επιχρίσματατα από εργαζόμενους και θαμώνες στα δύο κλαμπ.Ανακοινώθηκαν το μεσημέρι τα αποτελέσματα των εργαστηριακών ελέγχων και από τα 90 δείγματα τα τέσσερα βρέθηκαν θετικά στον κορονοϊό.Τα 86 άτομα που βρέθηκαν σήμερα αρνητικά στον ιό θα υποβληθούν ξανά στο τεστ μετά από μία εβδομάδα, ώστε να διασφαλιστεί ότι πράγματι δεν έχουν προβληθεί από κορονοϊό.Ο 25χρονος σεφ νοσηλεύεται σε θάλαμο αρνητικής πίεσης στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας και σύμφωνα με πληροφορίες, η κλινική του εικόνα είναι καλή.

KAΡΔΙΤΣΑ

Η 20χροχρονη είχε πάει διακοπές στην Κάλυμνο και γυρίζοντας στην Καρδίτσα παρουσίασε συμπτώματα και πήγε στο νοσοκομείο Καρδίτσας.

Έδωσε δείγμα στο κοντέινερ έξω από το νοσοκομείο και έφυγε ξανά για το σπίτι της, όπου της συστήθηκε να παραμείνει μέχρι να βγει το αποτέλεσμα που βγήκε σήμερα και ήταν οριακά θετικό.

Έτσι, το κορίτσι και όλη η οικογένεια βρίσκονται στο σπίτι σε καραντίνα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και άλλα δύο άτομα με τα οποία είχε βρεθεί στον ίδιο χώρο στην Κάλυμνο, ήταν επίσης θετικοί.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης