"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

16.5 C
Trikala

Συνελήφθη ο Τρικαλινός που γρονθοκόπησε και έριξε σπρέι στο πρόσωπο οδηγού

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ένα πρωτοφανές επεισόδιο σημειώθηκε χθες το μεσημέρι στα Τρίκαλα, όταν δύο οδηγοί αυτοκινήτου αφού διαπληκτίστηκαν έντονα μεταξύ στους έξω από την πόλη των Τρικάλων στην συνέχεια συναντήθηκαν και πάλι στην συμβολή των οδών Πύλης και Μετεώρων, εκεί όπου ο ένας γρονθοκόπησε και έριξε σπρέι στο πρόσωπο του άλλου, με αποτέλεσμα να τον στείλει στο νοσοκομείο. 

Αφορμή του σοβαρού σε ένταση και αγριότητα περιστατικού στάθηκε η καθυστερημένη αντίδραση του θύματος στο άναμμα του πράσινου φαναριού σε σημείο της πόλης, έτσι ώστε ο δράστης που με το αυτοκίνητό του βρισκόταν πίσω του, να ξεκινήσει μια έντονη λογομαχία η οποία δεν σταμάτησε εκεί, συνεχίστηκε και τελικώς οδήγησε τον έναν οδηγό στο νοσοκομείο Τρικάλων και τον άλλον στην Αστυνομία.

Ο δράστης συνελήφθη σε χωριό των Τρικάλων, όπου διατηρεί την επιχείρησή του, μετά τις περιγραφές αλλά και τον αριθμό των πινακίδων του αυτοκινήτου του που έδωσε στην Αστυνομία η σύζυγος του θύματος, η οποία βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο με τον σύζυγό της βλέποντας όλα αυτά να συμβαίνουν γύρω της. 

Πληροφορίες αναφέρουν πως για την σύλληψή του δράστη χρειάστηκε επέμβαση Εισαγγελέα, αφού είχε κλειστεί στο μαγαζί του και δεν έβγαινε από αυτό. 

Το θύμα με χτυπήματα στο πρόσωπό του αλλά και εγκαύματα από την τοξικότητα του σπρέι που δέχτηκε, μετέβη στο Νοσοκομείο Τρικάλων. 

trikalaenimerosi.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης