Συνεχίζει την ποδηλατική του ανάπτυξη ο ΚΡΟΝΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ Cycling Club Reviewed by Momizat on . Ποδηλατική πρόοδο για την πόλη μας αποτελεί η πρώτη  ακαδημία ποδηλασίας για παιδιά δημοτικού – γυμνασίου. Το νεοσύστατο τμήμα ποδηλασίας του ΚΡΟΝΟΥ  συνεχίζει Ποδηλατική πρόοδο για την πόλη μας αποτελεί η πρώτη  ακαδημία ποδηλασίας για παιδιά δημοτικού – γυμνασίου. Το νεοσύστατο τμήμα ποδηλασίας του ΚΡΟΝΟΥ  συνεχίζει Rating: 0

Συνεχίζει την ποδηλατική του ανάπτυξη ο ΚΡΟΝΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ Cycling Club

Συνεχίζει την ποδηλατική του ανάπτυξη ο ΚΡΟΝΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ Cycling Club

Ποδηλατική πρόοδο για την πόλη μας αποτελεί η πρώτη  ακαδημία ποδηλασίας για παιδιά δημοτικού – γυμνασίου. Το νεοσύστατο τμήμα ποδηλασίας του ΚΡΟΝΟΥ  συνεχίζει δυναμικά την ανάπτυξη του, προσφέροντας  υπηρεσίες παιδαγωγικές – αθλητικές σε όλα τα παιδιά της ακαδημίας,  που σαν στόχο έχουν την διάδοση του αθλητικού ιδεώδους αλλά και την σωστή οδηγική συμπεριφορά εντός και εκτός της πόλης μας.

Εμφάνιση 11414436_978469765508258_1104230472_n.jpg

Ο ΚΡΟΝΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ Cycling Club  είναι ένα  πραγματικό εγχείρημα ποδηλατικής ανάπτυξης για την πόλη μας. Εκτός  από  την ακαδημία διαθέτει και  αγωνιστική  ομάδα  αφού είναι αναγνωρισμένο μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας. Η ομάδα του ΚΡΟΝΟΥ  στον πρώτο ουσιαστικά χρόνο της λειτουργίας της 2015  συμμετέχει  σε πολλούς ποδηλατικούς αγώνες (διασυλλογικούς, τοπικά και πανελλήνια πρωταθλήματα) με αθλητές όλων των κατηγοριών. Εκτός από τις συμμετοχές σε αγώνες  οι άνθρωποι της ομάδας από την αρχή της χρονιάς  έχουν  διοργανώσει πλήθος  εκδηλώσεων  και διαλέξεων  σε αρκετά  σχολεία της πόλης,  με βασικό θέμα  την ποδηλασία και την ασφαλή χρήση του ποδηλάτου.

Εμφάνιση 2015-05-08 15.48.01.jpg

Από την αρχή της χρονιάς και σε συνεργασία με τους Δήμους  Τρικκαίων, Πύλης και Καλαμπάκας αλλά και την πολύτιμη οικονομική βοήθεια από τοπικές επιχειρήσεις  ο ΚΡΟΝΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ διοργάνωσε  ποδηλατικούς αγώνες που σαν στόχο έχουν την ανάπτυξη της αγωνιστικής ποδηλασίας. Στον λόφο του προφήτη Ηλία διοργανώθηκε αγώνας ορεινής ποδηλασίας ΜΤΒ.  Στην Διάβα Καλαμπάκας  αγώνας κατάβασης DOWNHILL . Στην Πύλη αγώνας δρόμου αντοχής και στην κεντρική πλατεία Τρικάλων η 1η ποδηλατική δεξιοτεχνία δημοτικών σχολείων.

Εμφάνιση 2015-06-03 15.51.14.jpg

Έχουμε προγραμματίσει ως το τέλος του 2015  να  συνεχίσουμε με την διοργάνωση  δύο ή τριών  εκδηλώσεων  σε σχολεία  αλλά και δύο ακόμη  ποδηλατικούς αγώνες.  Στις  11 Οκτωβρίου  την «ΑΝΑΒΑΣΗ ΕΛΑΤΗΣ 2015» υπό την αιγίδα του Δήμου Πύλης. Σε αυτόν τον αγώνα εκτός  από  τους  ποδηλάτες με αγωνιστικό δελτίο μπορούν να συμμετέχουν και αθλητές χομπίστες του αθλήματος   στην κατηγορία ΟΠΕΝ,  που θέλουν να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους δίπλα σε μεγάλα ονόματα της ποδηλασίας. Επίσης  τελευταία διοργάνωση για το 2015   σε συνεργασία με τον Δήμο Τρικκαίων  θα είναι η 2η  ποδηλατική δεξιοτεχνία δημοτικών σχολείων, στην κεντρική πλατεία Τρικάλων.

Εμφάνιση 11353037_978469635508271_464606617_n.jpg

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους χορηγούς της ομάδας μας και όλους όσους  στήριξαν  οικονομικά τις αθλητικές διοργανώσεις  μας: Τον Δήμο Τρικκαίων, τον Δήμο Πύλης την DRAG bicycles (Kassimatis cycling), το πρακτορείο ΟΠΑΠ του Ολυμπιονίκη Δημήτρη Γεωργαλή, το ποδηλατάδικο FLOW BIKES, το ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΚΟΖΙΑΚΑ VO2MAX, την ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΟΔΗΓΩΝ, την ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ – ΒΕΛΟΝΙΣΤΡΙΑ ΕΦΗ ΠΑΛΑΤΟΥ. M. Kotoulas energy (πρατήρια καυσίμων), Libro cafe, ΜΟΤΟΚΙΝΗΣΗ, MOTOFACTORY, jabik υποδήματα, TRENCH ρουχισμός.  

    Επικοινωνία για εγγραφές και συμμετοχή στην Ακαδημία Ποδηλασίας:

Τηλέφωνα: 6986010785 Ζιντζόβας  Ηλίας  και  6989154306 Ταμανάκιας Μιχάλης  (υπεύθυνοι τμημάτων)

Facebook: Κρόνος Τρικάλων cycling club www.facebook.com/pages/Kρόνος-Τρικάλων-Cycling-Club/575248745886182

Email: kronostrikalonpodilasia@yahoo.gr

 

 

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή