Συνεχίζει τις επαφές του στα χωριά ο Κώστας Σκρέκας Reviewed by Momizat on . «Σταθερά δίπλα στις Τρικαλινές και στους Τρικαλινούς, όπως κάνει όλα τα χρόνια της βουλευτικής του θητείας, ο κ. Κώστας Σκρέκας. Ο Πρώην Υπουργός επισκέφτηκε τη «Σταθερά δίπλα στις Τρικαλινές και στους Τρικαλινούς, όπως κάνει όλα τα χρόνια της βουλευτικής του θητείας, ο κ. Κώστας Σκρέκας. Ο Πρώην Υπουργός επισκέφτηκε τη Rating: 0

Συνεχίζει τις επαφές του στα χωριά ο Κώστας Σκρέκας

Συνεχίζει τις επαφές του στα χωριά ο Κώστας Σκρέκας

«Σταθερά δίπλα στις Τρικαλινές και στους Τρικαλινούς, όπως κάνει όλα τα χρόνια της βουλευτικής του θητείας, ο κ. Κώστας Σκρέκας.

Ο Πρώην Υπουργός επισκέφτηκε την Τετάρτη τα χωριά της Δημοτικής Ενότητας Κόζιακα και μοιράστηκε τις αγωνίες των ανθρώπων της υπαίθρου.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κάθεται, πίνακας, δέντρο και υπαίθριες δραστηριότητες

Συζήτησε μαζί τους για τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν και τους ανέλυσε το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας για βιώσιμη ανάπτυξη, στήριξη των εισοδημάτων αγροτών και κτηνοτρόφων και προώθηση νέων προγραμμάτων που θα τους επιτρέψουν να εκσυγχρονίσουν τις μονάδες και τις καλλιεργητικές τους μεθόδους. Ο κ. Κώστας Σκρέκας επισκέφτηκε διαδοχικά το Πρίνος, τον Πρόδρομο, το Γενέσι, το Γοργογύρι και το Ξυλοπάροικο. Έτυχε θερμής υποδοχής και δεσμεύτηκε για τις μεγάλες αλλαγές, με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη».

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή