Συνεχίζονται οι παραστάσεις του Δημοτικού Θεάτρου Τρικάλων Reviewed by Momizat on . Συνεχίζονται οι παραστάσεις για τα σχολεία της πόλης και τους μαθητές στην αίθουσα του Δημοτικού Κινηματογράφου από την Παιδική και Νεανική Σκηνή του Δημοτικό Θ Συνεχίζονται οι παραστάσεις για τα σχολεία της πόλης και τους μαθητές στην αίθουσα του Δημοτικού Κινηματογράφου από την Παιδική και Νεανική Σκηνή του Δημοτικό Θ Rating: 0

Συνεχίζονται οι παραστάσεις του Δημοτικού Θεάτρου Τρικάλων

Συνεχίζονται οι παραστάσεις του Δημοτικού Θεάτρου Τρικάλων

Συνεχίζονται οι παραστάσεις για τα σχολεία της πόλης και τους μαθητές στην αίθουσα του Δημοτικού Κινηματογράφου από την Παιδική και Νεανική Σκηνή του Δημοτικό Θέατρο Τρικάλων με το οικολογικό παραμύθι η «Ρακωδία των σκουπιδιών» του Κώστα Λαμπρούλη, ένα ξεχωριστό έργο γεμάτο ευαισθησία, δύναμη και συμπόνια. Η Σκηνοθεσία είναι του Στέφανου Νταλάση και της Πατρίτσιας Λάζου, και παίζουν οι ηθοποιοί: Βίκυ Ιακωβάκη, Κώστας Μπουραζάνας, Φανή Σπανού, Σία Φαράκη.

Ήδη την παράσταση παρακολούθησαν αρκετά δημοτικά σχολεία της πόλης μας, ενώ το επόμενο διάστημα θα την παρακολουθήσουν οι μαθητές των Γυμνασίων.

Τα σχολεία μπορούν να επικοινωνούν με το Δημοτικό Θέατρο στο τηλ. 24310 20090.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή