συνεχίζουμε στους δρόμους της αμφισβήτησης,της ανυπακοής και της ανατροπής Reviewed by Momizat on . Μπροστά στις ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις,με ανοιχτά όλα τα κοινωνικά μέτωπα και μπροστά στη συνδιάσκεψη της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.,καλούμε σε ανοιχτή συνέλευση και συζήτ Μπροστά στις ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις,με ανοιχτά όλα τα κοινωνικά μέτωπα και μπροστά στη συνδιάσκεψη της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.,καλούμε σε ανοιχτή συνέλευση και συζήτ Rating: 0

συνεχίζουμε στους δρόμους της αμφισβήτησης,της ανυπακοής και της ανατροπής

συνεχίζουμε στους δρόμους της αμφισβήτησης,της ανυπακοής και της ανατροπής

Μπροστά στις ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις,με ανοιχτά όλα τα κοινωνικά μέτωπα και μπροστά στη συνδιάσκεψη της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.,καλούμε σε ανοιχτή συνέλευση και συζήτηση τους αγωνιστές και τις αγωνίστριες,τον κόσμο των κινημάτων και όσες και όσους βαδίσαμε μαζί στους δρόμους της αμφισβήτησης,της ανυπακοής και της ανατροπής.
Να συγκροτήσουμε,να συμμετέχουμε και να συνδιαμορφώσουμε την ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. Τρικάλων σε μόνιμη και αγωνιστική βάση,με σταθερούς δεσμούς με τα τοπικά κινήματα και σε κοινωνική δικτύωση στον κόσμο της εργασίας και της νεολαίας. Την Παρασκευή, 19 Δεκεμβρίου στις 9:00 μ.μ θα παρευρεθούν και θα μιλήσουν η σ.Δέσποινα Κουτσούμπα και ο σ.Αντώνης Δραγανίγος,μέλη του Πανελλαδικού Συντονιστικού Οργάνου .
ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή