Συνεχίστε έτσι και να δούμε ποιούς θα βρείτε να σας περιθάλψουν στο δεύτερο κύμα που έρχεται… Reviewed by Momizat on . …Να πούμε κι ένα μπράβο στο Υπουργείο Υγείας που κατεβάζει νομοσχέδιο για τον ΟΔΙΠΥ (καλοκαιριάτικα!) για να ιδρύσει μια Ανώνυμη Εταιρεία, που θα ελέγχει την πο …Να πούμε κι ένα μπράβο στο Υπουργείο Υγείας που κατεβάζει νομοσχέδιο για τον ΟΔΙΠΥ (καλοκαιριάτικα!) για να ιδρύσει μια Ανώνυμη Εταιρεία, που θα ελέγχει την πο Rating: 0

Συνεχίστε έτσι και να δούμε ποιούς θα βρείτε να σας περιθάλψουν στο δεύτερο κύμα που έρχεται…

Συνεχίστε έτσι και να δούμε ποιούς θα βρείτε να σας περιθάλψουν στο δεύτερο κύμα που έρχεται…

…Να πούμε κι ένα μπράβο στο Υπουργείο Υγείας που κατεβάζει νομοσχέδιο για τον ΟΔΙΠΥ (καλοκαιριάτικα!) για να ιδρύσει μια Ανώνυμη Εταιρεία, που θα ελέγχει την ποιότητα στο ΕΣΥ και στον ιδιωτικό τομέα της υγείας και ανάλογα θα κατευθύνει τις παροχές.

Θα πάνε δηλαδή τεχνοκράτες στο νοσοκομείο Καστοριάς που έβγαλε πέρα την πανδημία με 4 παθολόγους και θα τους βαθμολογήσει… αν δεν έχει τις προϋποθέσεις η Κλινική, δεν θα λάβει ISO!!

To ίδιο και στην Παθολογική Ρεθύμνου που οι 3 γιατροί δεν έχουν πάρει άδεια εδώ και 1,5 χρόνο, θα βαθμολογηθεί κι αυτή και αν δεν «αριστεύσει», μπορεί να τους κοπούν παραπάνω τα πενιχρά κονδύλια.

Τα γάντια που έχουν έρθει στα νοσοκομεία δεν κάνουν ούτε για σκάλισμα στον κήπο, θέλετε και να βαθμολογήσετε την «παραγωγικότητα» των υγειονομικών.

Οι νοσηλευτές των Παθολογικών Κλινικών στο Ιπποκράτειο μετά από αυτά που πέρασαν την άνοιξη, θα πάρουν 1 (μια) εβδομάδα άδεια το καλοκαίρι για να ξεκουραστούν, πριν τον βαρύ υγειονομικά χειμώνα που έρχεται (7 μέρες παρακαλώ) και η κυβέρνηση θα φέρει τεχνοκράτες για να τους συγκρίνει με τις ιδιωτικές κλινικές, που αρνούνται εδώ και μήνες να περιθάλψουν ένα εμπύρετο. (αν δεν έχεις αρνητικό τεστ covid «δεν μπαίνεις»).

Και μην παραλείψουμε ένα δεύτερο μπράβο στον πρόεδρο του ΠΙΣ κ.Εξαδάκτυλο, που είπε προχθές στη Βουλή κατά την ακρόαση των φορέων, πως ντρέπεται για το ΕΣΥ, αφού βέβαια τους μόνους που εκπροσωπεί είναι οι μεγαλογιατροί ιδιώτες και όχι βέβαια οι νοσοκομειακοί. Συνεχίστε έτσι και να δούμε ποιούς θα βρείτε να σας περιθάλψουν στο δεύτερο κύμα που έρχεται…

Xριστίνα Κυδώνα

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή