"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

11.3 C
Trikala

ΣΥΡΙΖΑ: Τι ΕΑΣ Τρικάλων, τι… πολυεθνικές!

lafarm

Σχετικά άρθρα

Δυστυχώς ο κατήφορος της Διοίκησης της ΕΑΣΤ δεν έχει τέλος.

Μετά την ( έξω από κάθε συνεταιριστική λογική) μετατροπή της ΤΡΙΚΚΗ σε ανώνυμη εταιρία, ξεπουλώντας τις αρχές και τις άξιες του συνεταιριστικού κινήματος.

Μετά την γενική εκποίηση της συνεταιριστικής περιουσίας  που προωθεί η διοίκησή της, προχωρεί σήμερα ακόμη ένα βήμα παραπέρα επιβεβαιώνοντας με τον πιο αυταρχικό τρόπο τον  κατήφορο που έχει πάρει εδώ και χρόνια. Επιχειρεί να εφαρμόσει  στην πράξη ολόκληρη την αντεργατική νομοθεσία των μνημονικών κυβερνήσεων.

Η Διοίκηση της ΕΑΣΤ επιχειρεί σήμερα να επιβάλλει αλλαγή των σχέσεων  εργασίας  στους εργαζόμενους λειτουργώντας με τον ίδιο τρόπο που λειτουργούν και οι πολυεθνικές εταιρίες!

Επιχειρεί να εξαθλιώσει τους εργαζόμενους της  εφαρμόζοντας  την εκ περιτροπής εργασίας τις απολύσεις, ενοικίαση εργαζομένων κλπ.

Σ αυτόν τον αυταρχικό κατήφορο των διοίκησης καλούμε τους εργαζόμενους να μην υποκύψουν .

Καλούμε την Διοίκηση της  ΕΑΣΤ να μην προχωρήσει σε ένα τέτοιο βήμα και τους εργαζόμενους να μην λυγίσουν στις πιέσεις που θα δεχτούν για υπογραφή ατομικών συμβάσεων η οποιαδήποτε αλλαγή των εργασιακών τους σχέσεων !

Ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται στο πλευρό των εργαζομένων και μαζί τους θα αποκρούσει την επίθεση που δέχονται τα εργασιακά δικαιώματα τους!

 

Τμήμα Εργατικής πολιτικής ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης