"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

11.3 C
Trikala

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔ.ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΤΡΙΚΑΛΩΝ: ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ

lafarm

Σχετικά άρθρα

                              

Η απεργία στις 12 Νοέμβρη είναι η καλύτερη ευκαιρία για να δοθεί μήνυμα στηνμεγαλοεργοδοσία που για χάρη της δημιουργούνται και ψηφίζονται όλα τα νομοσχέδια. Να σταλεί μήνυμα στην συγκυβέρνηση και στην Ε.Ε ότι ο λαός δεν πρόκειται να δεχτεί τον σφαγιασμό του.

Η Απεργία στις 12 Νοέμβρη δεν θα μας απαλλάξει από την πολιτική που μας εξοντώνει όμως οι εργαζόμενοι του  εμπορίου κλάδος που είναι κερδοφόρος μέσα στην κρίση αλλά οι μισθοί και τα μεροκάματα  είναι της πείνας, μπορούν με τη συμμετοχή τους στην απεργία να τσαλακώσουν την εικόνα της παντοδυναμίας της μεγαλοεργοδοσίας που επιβάλει εργασιακές συνθήκες άθλιες και όλων των ειδών.

Απεργούμε στις 12 Νοέμβρη γιατί είναι χοντρά ψέματα ότι θα βρεθούν ισοδύναμα την στιγμή που χαράτσια του ΕΝΦΙΑ ήδη μας χτυπούν την πόρτα, όταν η ακρίβεια πολλαπλασιάζεται με την αύξηση του ΦΠΑ και την επερχόμενη μείωση των μειωμένων συντελεστών, όταν το ξεπούλημα δημόσιου πλούτου φορτώνει νέα βάρη στις πλάτες μας,όταν απελευθερώνονται οι πλειστηριασμοί στην λαϊκή κατοικία .

Αυτά τα μέτρα είναι απαράδεκτα και έτσι πρέπει να τους επιστραφούν .

Να τους κοπεί ο βήχας και να σταματήσουν να μας προκαλούν με το να λένε συνεχώς ότι συμφωνούμε με την ψήφιση και την εφαρμογή αυτών των μέτρων.
Κανένας βιοπαλαιστής ανεξάρτητα τι ψήφισε στις προηγούμενες εκλογές δεν συμφωνεί με τον σφαγιασμό του, κανένας δεν εγκρίνει την εφαρμογή τους.
Απευθυνόμαστε στους εργαζόμενους της περιοχής με αισιοδοξία έχοντας την πίστη ότι μπορούμε να ανατρέψουμε τις αρνητικές εξελίξεις ,γιατί εμείς έχουμε τη δύναμη.

Εμείς ο εργαζόμενος λαός ,έχουμε μόνο μια διέξοδο: Να ξεσηκωθούμε
Εργατιά μπροστά! Τώρα μια γροθιά

 
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ Πέμπτη 12 Νοέμβρη

Συμμετέχουμε στην Απεργιακή Συγκέντρωση με το Π.Α.ΜΕ.

στις 9.30π.μ. στην Πλατεία  «ΡΗΓΑΦΕΡΑΙΟΥ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης