Σωτήρης Μπαλλάς και Μέλπω Αλεξανδροπούλου στον Μανδραγόρα Reviewed by Momizat on . Ο ΜΑΝΔΡΑΓΟΡΑΣ ανοίγει την νέα συναυλιακή περίοδο, φιλοξενώντας στην σκηνή του δύο αγαπημένους ερμηνευτές του τρικαλινού κοινού, τον ΣΩΤΗΡΗ ΜΠΑΛΛΑ και την ΜΕΛΠΩ Ο ΜΑΝΔΡΑΓΟΡΑΣ ανοίγει την νέα συναυλιακή περίοδο, φιλοξενώντας στην σκηνή του δύο αγαπημένους ερμηνευτές του τρικαλινού κοινού, τον ΣΩΤΗΡΗ ΜΠΑΛΛΑ και την ΜΕΛΠΩ Rating: 0

Σωτήρης Μπαλλάς και Μέλπω Αλεξανδροπούλου στον Μανδραγόρα

mpalas

Ο ΜΑΝΔΡΑΓΟΡΑΣ ανοίγει την νέα συναυλιακή περίοδο, φιλοξενώντας στην σκηνή του δύο αγαπημένους ερμηνευτές του τρικαλινού κοινού, τον ΣΩΤΗΡΗ ΜΠΑΛΛΑ και την ΜΕΛΠΩ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ.

Εμφάνιση _G4B0639-001.jpg

Περιμένουμε με μεγάλη χαρά την εμφάνιση των καταξιωμένων καλλιτεχνών, οι οποίοι αφήνουν σημαντικό αποτύπωμα με τις ερμηνείες τους, φανερώνουν τη διαχρονικότητα στα έργα των μεγάλων Ελλήνων δημιουργών, φωτίζουν στο προσκήνιο τα λόγια των ποιητών.

Εμφάνιση mt_443318 3-004.jpg

Ο Τρικαλινός Σωτήρης Μπαλλάς επιλέγει για άλλη μία χρονιά να ξεκινήσει το συναυλιακό του ταξίδι από την πόλη μας, αναγνωρίζοντας τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του κοινού των Τρικάλων. Με αναφορά στους Θεοδωράκη, Χατζιδάκι, Τσιτσάνη, Λοΐζο, Μικρούτσικο, Λιβανελί, Καλδάρα, Κουγιουμτζή, Ρίτσο, Βίρβο, Ελευθερίου, Αλκαίο, Τριπολίτη, Ρασούλη, η ατμόσφαιρα των ζωντανών εμφανίσεων των καλλιτεχνών παραπέμπει στις καλύτερες στιγμές των μπουάτ.

Οι δύο καλλιτέχνες μετά τη συνεργασία τους με τον επίσης Τρικαλινό συνθέτη Χρυσοβαλάντη Σωτηρίου και τον μεγάλο ποιητή μας, τον Μάνο Ελευθερίου, ετοιμάζουν δυναμική είσοδο στη δισκογραφία. Εμφανίζονται στον Μανδραγόρα το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου, στις 22:30.
Είσοδος 5 ευρώ

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή