"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.4 C
Trikala

Σύριζα Τρικάλων – “συνεχίζουμε με γνώμονα τις ανάγκες της κοινωνίας”

lafarm

Σχετικά άρθρα

Η Ν.Ε. Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ ευχαριστεί τους χιλιάδες ψηφοφόρους που έδωσαν στον ΣΥΡΙΖΑ την πρώτη θέση µε διαφορά στο νοµό. Ευχαριστεί τα µέλη και τους φίλους του κόµµατος για τη συµµετοχή τους στον προεκλογικό αγώνα και την ανιδιοτελή συµβολή τους στη µεγάλη νίκη.

Ο λαός στις 20 του Σεπτέµβρη έδωσε στον ΣΥΡΙΖΑ καθαρή εντολή συνέχειας του δύσκολου αλλά έντιµου αγώνα που ξεκίνησε τον Γενάρη, παράλληλα µε τις πολύ µεγάλες τοµές που χρειάζονται για κοινωνική δικαιοσύνη, µεταρρύθµιση του κράτους και παραγωγική ανασυγκρότηση.

Μπροστά µας, ακόµη, βρίσκονται τα προβλήµατα της διαπλοκής, της διαφθοράς, της φοροδιαφυγής, της γραφειοκρατίας που κρατούν καθηλωµένες για δεκαετίες τις ζωντανές δυνάµεις της πατρίδας µας.

Ο ΣΥΡΙΖΑ, έχοντας πρόσφατη την πληγή της διάσπασης, βγήκε νικητής δείχνοντας τη στενή σχέση του µε τις ζωντανές δυνάµεις, τη νεολαία και τα φτωχά στρώµατα. Σε τοπικό επίπεδο, η Ν.Ε. Τρικάλων µαζί µε τους τρεις βουλευτές µας, θα συνεχίσουµε να εργαζόµαστε σαν µια γροθιά για την ανακούφιση των προβληµάτων, πάντα µε γνώµονα τις ανάγκες της κοινωνίας και µε αφοσίωση στην εµπιστοσύνη που λάβαµε.

Καραϊσκάκη 29, 2ος όροφος, τηλ:2431036110, φαξ:2431030884, email:syrizatrikala@gmail.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης