Σ. Παπαδόπουλος : Έχει στοχοποιήσει τα υδροηλεκτρικά έργα ο Αγοραστός Reviewed by Momizat on . Την εκτίμηση του πως η Περιφέρεια Θεσσαλίας σκοπεύει να κατασκευάσει το υδροηλεκτρικό φράγμα της Μεσοχώρας ώστε να το εκποιήσει εξέφρασε μιλώντας σήμερα στη Ραδ Την εκτίμηση του πως η Περιφέρεια Θεσσαλίας σκοπεύει να κατασκευάσει το υδροηλεκτρικό φράγμα της Μεσοχώρας ώστε να το εκποιήσει εξέφρασε μιλώντας σήμερα στη Ραδ Rating: 0

Σ. Παπαδόπουλος : Έχει στοχοποιήσει τα υδροηλεκτρικά έργα ο Αγοραστός

Σ. Παπαδόπουλος : Έχει στοχοποιήσει τα υδροηλεκτρικά έργα ο Αγοραστός

Την εκτίμηση του πως η Περιφέρεια Θεσσαλίας σκοπεύει να κατασκευάσει το υδροηλεκτρικό φράγμα της Μεσοχώρας ώστε να το εκποιήσει εξέφρασε μιλώντας σήμερα στη Ραδιοφωνική Λέσχη 97,6  ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σάκης Παπαδόπουλος:

«Ομολογώ πως το ζήτημα της Μεσοχώρας δεν το λύσαμε, αυτό που όμως πιστεύω ότι τώρα χρειάζεται είναι πολιτική βούληση ώστε να δοθεί λύση, και όχι να ξαναζεσταίνουν τα σενάρια περί μερικής εκτροπής του Αχελώου, που δεν μπορούν να γίνουν.

Η αναφορά του Κυριάκου Μητσοτάκη για μερική εκτροπή του Αχελώου είναι εκτός παιδιάς, χαϊδεύει απλώς τα αυτιά κάποιων.

Μια σοβαρή συζήτηση που μπορούμε να κάνουμε όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς είναι για την κατασκευή των φραγμάτων Μεσοχώρας και Πύλης, όχι για την εκτροπή.

Ακούμε τον κ. Χατζιδάκη να μιλάει για διάσωση της ΔΕΗ, πουλώντας υδροηλεκτρικά έργα, τα οποία είναι όλα κερδοφόρα. Έχουν στοχοποιήσει τα υδροηλεκτρικά έργα, αυτό έχουν στόχο και με τη Μεσοχώρα.

Να φτιάξει ο κ. Αγοραστός το έργο και έπειτα να το εκποιήσει, και τους προκαλώ να το διαψεύσουν αν μπορούν.

Το υδροηλεκτρικό Μεσοχώρας είναι ένα φιλέτο, θα μπορούσε να αποδώσει μέχρι και 27 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο. Με τον τρόπο που ο Περιφερειάρχης παρουσιάζει ως πολύ εύκολη την κατασκευή του, ίσως θέλει να οδηγήσει εκεί τα πράγματα.

Ας κάνουμε μια σύσκεψη να τα πούμε όλα, για ποιο λόγο γίνεται αυτή η διελκυστίνδα μεταξύ Δήμου Πύλης και Περιφέρειας Θεσσαλίας.»

Σχόλια (1)

 • ΣΤΑΘΗΣ ΠΑΖΑΪΤΗΣ

  Έλεος Κώστα Σκρέκα.
  Έλεος Σάκη Παπαδόπουλε.
  Πείτε και μια αλήθεια σ’ αυτόν τον έρμο το λαό.
  Κύριε Σκρέκα. Το φράγμα Μεσοχώρας και την εκτροπή Αχελώου, τα φρενάρει τόσα χρόνια η κ. Μπακογιάννη, αφού δεν το θέλουν οι Ευρυτανοί και εκεί η οικογένεια έχει μεγάλο ζωικό κεφάλαιο και αρκετά μαντριά.
  Και κύριε Παπαδόπουλε. Ποιο μέλος της Κεντρικής σας Επιτροπής έδωσε υπέρ πάντων αγώνα, να μην γίνει η εκτροπή και να γκρεμιστεί το φράγμα;
  Από ποία συμφέροντα και ποίες μη κυβερνητικές οργανώσεις χρηματοδοτούνται κάποιοι να αντιστέκονται.
  Τίποτα δεν γνωρίζετε;

  Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή